Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜωρό βρήκε φpικτό θάνατο δεμένο σε καρεκλάκι - Η μητέρα του ήταν...

Μωρό βρήκε φpικτό θάνατο δεμένο σε καρεκλάκι – Η μητέρα του ήταν νεκρή για μέρες από υπερβολική δόση

Μαρτυρικό θάνατο από ασιτία και αφυδάτωση βρήκε ένα μωρό 15 μηνών, το οποίο έμεινε για αρκετές ημέρες δεμένο σε καρεκλάκι αυτοκινήτου χωρίς τροφή και νερό, αφού η μητέρα του είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από υπερβολική δόση.

Η 3χρονη αδελφούλα του που βρέθηκε ζωντανή προσπαθούσε να το ταΐσει…

Μαρτυρικό θάνατο από ασιτία και αφυδάτωση βρήκε ένα μωρό 15 μηνών στο Πόρτλαντ, το οποίο έμεινε για αρκετές ημέρες δεμένο σε καρεκλάκι αυτοκινήτου χωρίς τροφή και νερό, αφού η μητέρα του είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

screenshot 2021 06 16 at 10.10.45 pm

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 32χρονη Tiffany Spears πέθανε έχοντας πάρει «κοκτέιλ» μεθαμφεταμίνης και φαιντανύλης, ενώ «ήταν νεκρή πιθανότατα για αρκετές ημέρες», κατά τη διάρκεια των οποίων ο Nicholas δεν έπινε νερό, ούτε τρεφόταν, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Τα πτώματα εντόπισε ένας δικαστικός επιμελητής, ο οποίος επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας και ειδοποίησε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Βρήκε την πόρτα κλειδωμένη, ενώ είδε από το παράθυρο την τρίχρονη κόρη της Spears να τρέχει και το μωρό ακούνητο στο καρεκλάκι.

Το κopιτσάκι, το οποίο μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, φέρεται μάλιστα να προσπάθησε να ταΐσει το αδερφάκι του, καθώς δίπλα από το καρεκλάκι του βρέθηκαν απομεινάρια τροφίμων και τσόφλια αυγών.«Φαίνεται ότι η αδερφή του μωρού προσπάθησε να το φροντίσει για αρκετές ημέρες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση του ιατροδικαστή.

screenshot 2021 06 16 at 10.10.51 pm

Η Spears κείτονταν νεκρή στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς «εμφανή σημάδια τραύματος», ενώ το άτυχο αγοράκι βρέθηκε δεμένο σε καρεκλάκι αυτοκινήτου, στο πάτωμα ενός υπνοδωματίου. Παραμένει άγνωστο πόσο καιρό είχε χάσει τη ζωή του.

Οι Αρχές, οι οποίες εντόπισαν και ναρκωτικά στο σπίτι, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τα πιο σημαντικά