Μωρό με σύνδρομο Ντάουν πεθαίνει στα χέρια της μητέρας του λίγο πριν τα δεύτερα γενέθλιά του

23 Δεκεμβρίου, 2017 4:46 ΜΜ
More videos

O 23 μηνών Κόλτρον Μάρρεϊ που συγκίνησε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο πέθανε το περασμένο Σάββατο.

Ο Κόλτρον που έγινε γνωστός ως εκπρόσωπος των παιδιών με σύνδρομο Ντάουν και των οικογενειών τους πέθανε στο παιδιατρικό νοσοκομείο Riley στην Ινδιανάπολη.

“Πολύ νωρίς σήμερα το πρωί πέθανε στα χέρια μου”, έγραψε η μητέρα του, Κιμ Μάρρεϊ στην σελίδα του Κόλτρον στο Facebook με τίτλο «ColtonStrong».

“Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που προσευχηθήκατε για τον γιο μου. Πέρσι τα Χριστούγεννα ζήτησα ένα θαύμα και το πήρα. Συνέχισε να αψηφά όλες τις πιθανότητες για πολύ καιρό. Είμαστε όλοι περήφανοι για τον Κόλτρον. Η δύναμή του ήταν εκπληκτική”, πρόσθεσε.

Οι γονείς του Κόλτρον ανακάλυψαν ότι έπασχε από σύνδρομο Ντάουν λίγο μετά την γέννηση του τον Δεκέμβριο του 2015. Η τελευταία φωτογραφία του Κόλτρον στα χέρια της μαμάς του.

Επίσης, ο Κόλτρον είχε μια αντί για δύο καρδιακές κοιλίες. Οι καρδιακές παθήσεις είναι συχνές στους ανθρώπους που πάσχουν από σύνδρομο Ντάουν, αλλά η μια κοιλία είναι αρκετά σπάνια.

Η μητέρα του ανέφερε ότι η σελίδα του Κόλτρον στο Facebook θα παραμείνει ανοιχτή ως μια πλατφόρμα για να μοιράζονται αναμνήσεις.

Ο Κόλτρον έκανε πολλές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης ανοικτής καρδιάς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Κόλτρον εμφανίστηκε στο βίντεο της ετήσιας παρουσίασης της Εθνικής Ένωσης Παιδιών με Σύνδρομο Ντάουν στην Times Square τον περασμένο Οκτώβριο.

[dailymail]