Μωρό που γεννήθηκε με τμήμα του κρανίου του συναντάει για πρώτη φορά τον Άγιο Βασίλη.

17 Δεκεμβρίου, 2015 7:09 ΜΜ
More videos

Ο Jason Emmett Buel γεννήθηκε με την ασθένεια “microhydranencephaly”, μια σπάνια εγκεφαλική ασθένεια. Οι γιατροί του έδιναν μόλις λίγες μέρες ζωής. Ωστόσο, ο ενός έτους πια Jason τους διέψευσε και πλέον ζει ευτυχισμένος.

Πρόσφατα, το “μωρό- θαύμα” συγκίνησε για μια ακόμα φορά τον κόσμο. Η μητέρα του μοιράστηκε στο Facebook μερικές φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση του Jason με τον Άγιο Βασίλη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του Jason με τον Άγιο Βασίλη!

jaxon-santa-1-600x401

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του Jason. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό να συνεχιστεί. Είμαστε ανακουφισμένοι και χαρούμενοι που βλέπουμε τον γιο μας να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας”, ανέφερε ο πατέρας του Jason, Brandon Buell, στο “Today”.

jaxon-card-600x800

Η οικογένεια μοιράστηκε, επίσης, και μια κάρτα από τον Jason, στην οποία ευχαριστούσε όλο τον κόσμο για την στήριξή τους. “Τώρα έχει αφήσει πραγματικά το αποτύπωμά του στον κόσμο, το οποίο είναι απίστευτα συγκινητικό για εμάς”, ανέφερε ο πατέρας του Jason.

jaxon-santa-3-600x401

Η οικογένεια έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη μέσω της σελίδας GoFundMe, γεγονός που επιτρέπει στην μητέρα του Jason να μείνει σπίτι μαζί του, για να τον φροντίζει.
“Όσο πλησιάζουμε περισσότερο στα Χριστούγεννα, αισθανόμαστε συγκλονισμένοι που ο Jason θα γιορτάσει τα δεύτερα Χριστούγεννά του μαζί μας. Ακόμα μαθαίνει και γίνεται όλο και καλύτερος μέρα με την μέρα. Η ιστορία του έχει γίνει γνωστή σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αν και είναι μαζί μας μόνο 15 μήνες”, έγραψε η οικογένεια στην ιστοσελίδα GoFundMe. Επίσης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συνεχή υποστήριξη που παρέχει στον Jason και την οικογένειά τους.

jaxon-santa-7-600x401