Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Μωρό μου»: Λαρισαία πήγε στο first dates & έστελνε SMS στον σύντροφό...

«Μωρό μου»: Λαρισαία πήγε στο first dates & έστελνε SMS στον σύντροφό της ενώ ήταν ραντεβού με υποψήφιο γαμπρό

Το First Dates επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο τη Δευτέρα το βράδυ (10/06), φέρνοντας μαζί του ένα απρόοπτο γεγονός που έκανε αίσθηση.

Μια νεαρή κοπέλα, η Βασιλική, βρέθηκε σε μια περίεργη κατάσταση όταν, ενώ βρισκόταν σε ραντεβού με έναν υποψήφιο ταίρι, ταυτόχρονα τσάταρε στο κινητό της με τον τωρινό της σύντροφο.

Το περιστατικό ξεκίνησε με έναν άβολο διάλογο, καθώς η Βασιλική εξέφρασε τις προσδοκίες της για έναν άντρα αποφασιστικό, ενώ φάνηκε ότι ο Γιώργος δεν ανταποκρινόταν στα κριτήριά της. Ωστόσο, το πραγματικά συγκλονιστικό στιγμιότυπο ήταν όταν η Βασιλική, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έβγαλε το κινητό της και άρχισε να επικοινωνεί μέσω chat.

Η αντίθεση ανάμεσα στην πραγματική και την εικονική παρουσία της στο First Dates προκάλεσε συζητήσεις και ανακατεύθυνση της προσοχής του κοινού που παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Η ίδια αποκάλυψε ότι επικοινωνούσε με τη μητέρα της και της έστελνε φωτογραφίες της. Ωστόσο, ο κάμεραμαν την ανέκρυψε να μιλά με έναν άλλον άνδρα. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα έγραφε: «μωρό μου είμαι στο first dates, με έναν βλ@κ@».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Τα πιο σημαντικά