Μωρό φλαμίνγκο προσπαθεί να γίνει ενήλικας και γίνεται διάσημο στο διαδίκτυο

4 Ιουλίου, 2017 7:20 ΠΜ
More videos

Υπάρχει ένα αξιολάτρευτο μωρό φλαμίνγκο που ζει στο ζωολογικό κήπο «National Aviary» του Πίτσμπεργκ και κάνει τα πρώτα του βήματα για να γίνει ενήλικας. Παρόλο που ο κόσμος μέσω του ίντερνετ και οι επισκέπτες του χώρου παρακολουθούν το μικρό να συνειδητοποιεί το πόσο δύσκολο είναι να είσαι μεγάλος, το βρίσκουν δυναμικό.

«Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου και οι επισκέπτες, δεν σταματούν να θαυμάζουν το μικρό φλαμίνγκο», αναφέρει η φωτογραφία του 4 ημερών ζώου στη σελίδα της ομάδας στο Facebook. Ειλικρινά, οι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν να επαινούν το μικρό πλάσμα για την εμφάνισή του και να θαυμάζουν τα πολύ μακριά πόδια του.

Αυτό που είναι πιο αξιολάτρευτο πάνω του, είναι οι προσπάθειες να γίνει ενήλικας. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σταθεί στο ένα πόδι, με βάση την ανατομία και το μεταβαλλόμενο σώμα του. Σίγουρα η ενηλικίωση δεν είναι εύκολη, αλλά η θέλησή του θα το βοηθήσει αρκετά.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μοιάζει ένα μωρό φλαμίνγκο, μπορείτε να μάθετε κοιτώντας την εικόνα.

Facebook

Το ζωάκι ζει στο ζωολογικό κήπο «National Aviary» του Πίτσμπεργκ και ο κόσμος το θαυμάζει για τα μακριά πόδια και τη συνολική του εμφάνιση.

Facebook

Αλλά το πιο αξιολάτρευτο στοιχείο, είναι πως προσπαθεί σκληρά να γίνει ενήλικας.

Facebook

Προσπαθεί να σταθεί στο ένα του πόδι, όπως και τα ενήλικα φλαμίνγκο.

Facebook

Κάνει ό,τι μπορεί με βάση την ανατομία και το μεταβαλλόμενο σώμα του.

Facebook

Το να είσαι ενήλικας δεν είναι εύκολο, ευτυχώς, όμως, το φλαμίνγκο αυτό έχει χρόνο μέχρι τότε.

Δείτε το βίντεο.

 

Look at this little one go! Our baby flamingo was stretching its legs outside in the Rose Garden at the National Aviary.

Δημοσιεύτηκε από National Aviary στις Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

 

[National Aviary] [Facebook] [HelloGiggles]

Ακολουθήστε μας στο facebook: