Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
διάφοραΜωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις...» : Στο φως το άγνωστο παρασκήνιο...

Μωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις…» : Στο φως το άγνωστο παρασκήνιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον έντονο ανταγωνισμό ανάμεσά τους, μίλησε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και τον επικό καβγά ανάμεσα στην Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη ιστορία με την Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Ρίκα Διαλυνά είπε: «Πιστεύω ότι έφταιγε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για τον ανταγωνισμό με την Αλίκη στις Διπλοπενιές. Εγώ με την Αλίκη στην δραματική σχολή κάναμε παρέα και όταν μου ζήτησε να πάω στις Διπλοπενιές δέχτηκα. Την πρώτη μέρα στα γυρίσματα της ταινίας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να φωτογραφηθούν και διέλυσαν το γύρισμα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου έραβε τα ρούχα για να μη φαίνεται το ντεκολτέ μου.

Σε μία εκδήλωση ελληνικής βραδιάς στην Ιταλία, είχαν φέρει 15.000 πιάτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σηκώθηκε να χορέψει και δεν έγινε ντόρος. Μόλις σηκώθηκα να χορέψω εγώ, άρχισαν να με φωτογραφίζουν όλοι οι παπαράτσι και έσπασαν τα πιάτα για έμενα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ζήλεψε και είπε στην Αλίκη “μωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις, πετάω τη βέρα μου και δεν θέλω να σε ξαναδώ” και πέρασαν πολλά χρόνια που δεν μιλούσαμε με την Αλίκη.
Τα πιο σημαντικά