Μωράκι γεννήθηκε τόσο πρόωρα που ο εγκέφαλος του φαινόταν στο δέρμα του

14 Μαρτίου, 2018 7:01 ΜΜ
More videos

Μια μητέρα μίλησε για την μάχη της κόρης της με τις πιθανότητες επιβίωσης, αφού η μικρή γεννήθηκε τόσο πρόωρα που ο εγκέφαλός της φαινόταν μέσα από το δέρμα της.

Η 22χρονη Τσέρι Πράις γέννησε στις 23 εβδομάδες και 6 μέρες της κύησής της, δηλαδή μια μέρα πριν την διορία της έκτρωσης.

Όταν γεννήθηκε η Χέιλι Ντιλόν στις 23 Φεβρουαρίου ζύγιζε μόλις 550 γραμμάρια και υπέφερε από έναν πνεύμονα που κατέρρευσε και πέρασε 7 λεπτά χωρίς να αναπνέει. Έπρεπε να περάσουν 18 μέρες από την γέννησή της για να μπορέσει η μητέρα της να την κρατήσει στην αγκαλιά της.

“Όταν γεννήθηκε η Χέιλι, αν και δεν είναι ωραίο που το λέω, έμοιαζε με κόκκινο εξωγήινο”, ανέφερε η Τσέρι.

SWNS

“Ήταν ακόμα στο στάδιο του εμβρύου και δεν έμοιαζε καθόλου με μωρό – δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι κατάφερε να επιζήσει. Από τη γέννησή της τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και δεν μπορούσαμε να την αγγίξουμε, αλλά μπορούσαμε να δούμε όλες τις φλέβες του εγκεφάλου της, αφού το κόκκινο δέρμα της ήταν πολύ λεπτό”, συνέχισε.

 

SWNS

“Είμαι τόσο περήφανη για την κόρη μου. Αυτό που περάσαμε και αυτό που πέρασε η ίδια ήταν τρομακτικό”, πρόσθεσε.

SWNS

Οι γονείς της Χέιλι μετά την γέννηση της πέρασαν 3 μήνες γεμάτους αγωνία, αφού η κόρη τους κινδύνευε να μείνει μόνιμα τυφλή, καθώς ο αμφιβληστροειδής της δεν είχε αναπτυχθεί σωστά.

SWNS

Τελικά, η Χέιλι μπόρεσε να πάει στο σπίτι της στις 19 Ιουνίου, δηλαδή 2 μέρες μετά την αρχική ημερομηνία που αναμενόταν να γεννηθεί.

SWNS

Ο Τίμοθι και η Τσέρι κρατούν στην αγκαλιά τους την 10 μηνών Χέιλι, λίγο μετά από το εξιτήριο που πήραν και μπορούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

SWNS

[metro]

Ακολουθήστε μας στο facebook: