Μωράκι 8 μηνών γεννήθηκε χωρίς κρανίο και τώρα βρίσκεται υπό την προστασία βουδιστών μονάχων.

26 Δεκεμβρίου, 2016 2:09 ΠΜ
More videos

H Nurafaiha από την Ζαϊναμπούλι της Ταϊλάνδης γεννήθηκε τυφλή και χωρίς κρανίο και δεν μπορεί να πιει γάλα όπως όλα τα άλλα παιδιά παρά μόνο με την βοήθεια ενός σωλήνα. Η ίδια χρειάζεται πολλές επεμβάσεις για να κρατηθεί στην ζωή.

Όπως μεταδίδει η βρετανική Daily Mail πολλοί άνθρωποι συγκεντρώνουν χρήματα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για να βοηθήσουν την 8 μηνών μικρή που γεννήθηκε χωρίς κρανίο και να την κρατήσουν στην ζωή.

Βουδιστές μοναχοί την έχουν υπό την προστασία τους και την φροντίζουν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Ο μοναχός Bhin και οι ακόλουθοι μοναχοί μαζί του είναι γνωστοί για το φιλανθρωπικό τους έργο στην περιοχή.

Τα άλλα τέσσερα αδέλφια της μικρούλα δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας αλλά είναι δύσκολο για τον πατέρα τους που δουλεύει σε εργοστάσιο της περιοχής να φροντίσει την μικρή κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων που πρέπει να δουλέψει παραπάνω.

Οι μοναχοί έχουν ήδη μαζέψει 5.000 ευρώ για της πολλαπλές επεμβάσεις που χρειάζεται η μικρή για να μένει στη ζωή ευελπιστώντας ότι το ποσό θα αυξηθεί.

Οι οικογένεια έχει κάνει επίσης έκλυση μέσω facebook για οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο που μέχρι στιγμής είναι θετική και υπάρχουν μεγάλες ελπίδες.

[dailymail]