Μοντέλο από το Ιράκ δολοφονήθηκε μέσα στην Πόρσε της

9 Οκτωβρίου, 2018 11:54 ΜΜ
More videos

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας άγνωστος δράστης ξέφυγε αφού πυροβόλησε 3 φορές ένα 22χρονο μοντέλο που βρισκόταν μέσα στο αμάξι της.

Σύμφωνα με τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας, η Τάρα Φέιρς δολοφονήθηκε το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου ενώ οδηγούσε την Πόρσε της στην Βαγδάτη, την πρωτεύουσα του Ιράκ.

Δείτε το βίντεο

Η 22χρονη Τάρα Φέιρς που δολοφονήθηκε πριν από 2 εβδομάδες.

Η πρώην Μις Βαγδάτη είχε πάνω από 2.6 εκατομμύρια ακολούθους και ήταν γνωστή για τα σχόλιά της για την ελευθερία, την ζωή και την θρησκεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών που ερευνά τον θάνατό της η 22χρονη δολοφονήθηκε από μια άγνωστη “εγκληματική εξτρεμιστική οργάνωση.”

Η ακτιβίστρια Σουάντ αλ-Αλί (αριστερά) δολοφονήθηκε εν ψυχρώ 2 μέρες πριν την δολοφονία της Φέιρς και η Δρ Ραφίφ αλ-Γιασίρι (δεξιά) πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες το προηγούμενο μήνα.

Η Ράσα αλ-Χασάν, ιδιοκτήτρια ενός γνωστού κέντρου αισθητικής στην Βαγδάτη, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν κοινό σημείο τις ανθρωπιστικές τους προσπάθειες και την υποστήριξή τους σε υποθέσεις υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Θαυμαστές του μοντέλου άφησαν λουλούδια και κεριά για να τιμήσουν την μνήμη της 22χρονης.

Παρόλο που πολλοί νέοι Ιρακινοί αναδημοσίευαν τα βίντεο και της φωτογραφίες της 22χρονης, άλλοι την κατέκριναν ως προκλητικοί και αντι-ισλαμική.

Η Τάρα έγινε για πρώτη φορά γνωστή το 2015 όταν κέρδισε έναν ανεπίσημο διαγωνισμό ομορφιάς στην Βαγδάτη που διοργανώθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα.

Η 32χρονη γιατρός Ραφίφ αλ-Γιασίρι πέθανε στις 16 Αυγούστου. Οι Αρχές στην αρχή ανέφεραν ότι πέθανε από υπερβολική δόση αλλά αργότερα άφησαν να εννοηθεί ότι μπορεί να δηλητηριάστηκε.

Η ακτιβίστρια Σουάντ αλ-Αλί δολοφονήθηκε στην πόλη Μπάσρα τον περασμένο μήνα.

[dailymail]