Μοντέλα έκαναν πασαρέλα ντυμένες μόνο με μονωτική ταινία

11 Σεπτεμβρίου, 2018 9:01 ΜΜ
More videos

Θεωρητικά, πρόκειται για ένα παγκοσμίας φήμης event όπου παρουσιάζονται οι τάσεις της μόδας που θα φορεθούν τους επόμενους μήνες ανά την υφήλιο.

Την περασμένη Κυριακή όμως η πασαρέλα του The Angel Orensanz Foundation στο Μανχάταν, όπου διεξάγεται η Εβδομάδα Μόδας της Νέα Υόρκης, μετατράπηκε σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Κι αυτό επειδή τα σύνολα που φορούσαν οι εκρηκτικές καλλονές που τη διέσχισαν είναι πρακτικά… αδύνατον να φορεθούν από κοινές θνητές, ούτε στην καθημερινότητά τους αλλά ούτε και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Στο πλαίσιο του εκρηκτικού πρότζεκ του σχεδιαστή Τζόελ Άλβαρεζ, τα μοντέλα εμφανίστηκαν μπροστά στο κοινό φορώντας μόνο λίγη κολλητική ταινία, σε διάφορους σχηματισμούς και σε ποικίλες αποχρώσεις.

Τα κομμάτια της κολλητικής ταινίας ήταν έξυπνα τοποθετημένα ώστε το θέαμα να μην γίνει τελείως… ακατάλληλο, κρύβοντας τα επίμαχα σημεία της ανατομίας των κοριτσιών.

Ο σχεδιαστής, που αυτοχαρακτηρίζεται «πιονέρος της τέχνης του Genre Body Tape» μπορεί να είναι περήφανος για τις δημιουργίες του, αφού έχει ήδη δεχθεί προσκλήσεις για να τις παρουσιάσει σε 36 χώρες, ενώ τα «σύνολα» που φτιάχνει έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες των πιο γνωστών περιοδικών μόδας.

Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα για κάποιον που ξοδεύει μόλις 20 δολάρια για κάθε «ρούχο», αφού τόσο κοστίζει το ρολό της κολλητικής ταινίας!

Δείτε το βίντεο