Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΜόνος και με σκυμμένο το κεφάλι ο μαθητής που είπε όχι στο...

Μόνος και με σκυμμένο το κεφάλι ο μαθητής που είπε όχι στο self test! Σφίγγεται το στομάχι με το βίντεο

Διευθυντής σχολείου: Είμαι δημόσιος υπάλληλος, υπακούω στο υπουργείο

Για δεύτερη μέρα μαθητής της Β΄ Λυκείου στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης προσήλθε για μάθημα χωρίς να έχει κάνει self test.

Ο διευθυντής του σχολείου δεν του επέτρεψε να μπει στην αίθουσα για μάθημα και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία βρισκόταν από νωρίς έξω από το σχολείο.

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές της κατάστασης που παγιώνεται στην Ελληνική κοινωνία.

Το παιδάκι κάνει βόλτες μόνο του στην αυλή με σκυμμένο το κεφάλι. Νιώθει την απόρριψη στης ανυπακοής στην εξουσία.

Ο διευθυντής του σχολείου που φοιτούν 330 μαθητές μόλις αντίκρισε τον μαθητή να περιφέρεται μόνος του μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου τον ρώτησε αν έκανε το self test και αν το έφερε μαζί του. Ο τελευταίος απάντησε αρνητικά και ζήτησε να παρακολουθήσει το μάθημα, όμως ο διευθυντής αρνήθηκε.

Ο ίδιος δήλωσε στις κάμερες πως είναι «δημόσιος υπάλληλος» και οφείλει να υπακούει στις εντολές του υπουργείου, ενώ έγινε αναφορά και στο Σύνταγμα, το οποίο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής, που από το πρωί αρνιόταν να φύγει από την αυλή του σχολείου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρήκε τρόπο να μπει στην τάξη του, με τον διευθυντή να αποφασίζει την αναβολή του μαθήματος.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας, συνελήφθη ο 58χρονος πατέρας του μαθητή, που σύμφωνα με τον διευθυντή αυτοαποκαλέστηκε «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και δημιούργησε περαιτέρω ένταση όταν πήγε στο σχολείο του γιου του.Τα πιο σημαντικά