Τρίτη, Ιουλίου 15 2025
ΕλλάδαΜόνο του στους δρόμους της Πρέβεζας: Κοpιτσάκι 2 ετών εντοπίστηκε να περιφέρεται...

Μόνο του στους δρόμους της Πρέβεζας: Κοpιτσάκι 2 ετών εντοπίστηκε να περιφέρεται – Ο πατέρας του είχε αποκοιμηθεί

Δίχρονη εντοπίστηκε μόνη της στην Πρέβεζα – Συνελήφθη ο πατέρας

Ο πατέρας του παιδιού εντοπίστηκε σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην περιοχή – Το κοριτσάκι είδε διερχόμενη γυναίκα

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Πρέβεζα όταν κοριτσάκι εντοπίστηκε να περιφέρεται μόνο του στην περιοχή γύρω από το νοσοκομείο της πόλης.

Το παιδί ηλικίας περίπου δύο ετών εντόπισε διερχόμενη γυναίκα, η οποία ενημέρωσε άμεσα την ΕΛΑΣ, σύμφωνα με το epiruspost.gr. Στο σημείο έφτασε περιπολικό και οι αστυνομικοί μετέφεραν το κοριτσάκι και τη γυναίκα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

xrwma peripoliko

Ακολούθησε έρευνα για τον εντοπισμό των γονέων και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού εντοπίστηκε σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην περιοχή.

Ο αλλοδαπός πατέρας -ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στην Πρέβεζα για διακοπές- είχε αποκοιμηθεί, με αποτέλεσμα το μικρό παιδί να φύγει από τον χώρο και να βρεθεί μόνο του στον δρόμο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

stigmiotypo othonis 2025 07 15 00.59.57

Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία.

Τα πιο σημαντικά