«Μόνο που δεν πέθανα», λέει η 82χρονη που τής ήρθε 18.130 ευρώ ο λογαριασμός του νερού!

21 Ιανουαρίου, 2022 10:17 ΜΜ
More videos

Λογαριασμό νερού ύψους 18.130 ευρώ καλείται να πληρώσει η 82χρονη κα Μαρία στην ΕΥΔΑΠ, σύμφωνα με τον τελευταίο λογαριασμό.

«Πριν από δύο μέρες μου ήρθε το χαρτί. Όλος ο νέος Κόσμος να πίνει νερό και να έχει ανοιχτές τις βρύσες του δε θα χαλαστεί», είπε η ίδια, που ανέφερε ότι ο αμέσως προηγούμενος λογαριασμός ήταν 11 ευρώ!

Ο τελευταίος λογαριασμός που είχε πάρει στα χέρια της η ηλικιωμένη γυναίκα έγραφε πως οφείλει το ποσό των 11 ευρώ.

Όπως είπε η ίδια, η εταιρεία υδρεύσεως της είχε αφήσει κατεπείγουσα ειδοποίηση όσο εκείνη έλειπε στο εξοχικό της.

Όταν γύρισε σπίτι της, διαπίστωσε πως της είχαν κόψει το νερό. Άμεσα κάλεσε έναν υδραυλικό να ελέγξει τις σωληνώσεις και να αποκαταστήσει τη φθορά.

Η κυρία Μαρία μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGΑ και- μεταξύ άλλων- ανέφερε τα εξής:

«Έφερα τον υδραυλικό, τον πλήρωσα και μου άλλαξε τις σωλήνες και είπα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είναι παλιά η πολυκατοικία και για αυτόν τον λόγο είχανε φθαρθεί οι σωλήνες, θέλανε φτιάξιμο, αλλά δεν μπορεί να χάθηκε τόσο νερό που λένε».
Μόλις είδε τον φουσκωμένο λογαριασμό στο όνομά της, πήγε να ζητήσει απαντήσεις, χωρίς τελικά να καταφέρει να εξυπηρετηθεί.

«Πήρα ταξί και πήγα στη ΕΥΔΑΠ, βρήκα κόσμο γύρω στα 300 άτομα, δεν με εξυπηρέτησαν. Λέει πήγαινε σπίτι σου και πάρε τηλέφωνο.Ήρθα ξανά στο σπίτι μου, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα κλείσουμε ραντεβού για μετά τον Φεβρουάριο», τόνισε η 82χρονη, που σήμερα, καλείται να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό για ένα σπίτι μόλις 33 τετραγωνικών.

Δείτε το βίντεο: