Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜόνο ο Μίλτος: Δε θα πιστέψετε που έφαγε ο Τεντόγλου μετά το...

Μόνο ο Μίλτος: Δε θα πιστέψετε που έφαγε ο Τεντόγλου μετά το χρuσό μετάλλιο

Μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη, ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε μια… εναλλακτική επιλογή για το γεύμα του και έγινε viral.

Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη μια φορά, αποδεικνύοντας πως είναι μοναδικός.

Το άλμα στα 8.22μ. ήταν αρκετό για να του χαρίσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ιταλό, Ματέο Φουρλάνι και στην τρίτη τον Τζαμαϊκανό, Κάρεϊ ΜακΛέοντ. Μετά τις επικές του δηλώσεις για τη δυσκολία των αγώνων που διεξάγονται νωρίς το πρωί, ο Τεντόγλου έγινε πάλι viral για την επιλογή της τοποθεσίας που γευμάτισε.

03617e64 37f8 4be7 82c8 ea7419a682c8

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής αναζήτησε μαζί με μέλη της οικογένειάς του που βρέθηκαν εκεί, ένα μέρος για φαγητό.

Η ώρα όμως ήταν περασμένη μετά τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην υπήρχαν πολλά ανοικτά εστιατόρια. Έτσι, ο πρωταθλητής κόσμου κατέληξε στη λύση ενός fast food, προκειμένου να απολαύσει ένα γεύμα.

Μετά λοιπόν την επιβλητική του εμφάνιση και την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ο 25χρονος πρωταθλητής «γιόρτασε» αυτή τη μεγάλη επιτυχία σε fast food, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως δεν είναι ένας συνηθισμένος αθλητής.

Τα πιο σημαντικά