Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Μόνο έτσι θα επιστρέψω εγώ στην τηλεόραση»: Ο απαράβατоς όρος που βάζει...

«Μόνο έτσι θα επιστρέψω εγώ στην τηλεόραση»: Ο απαράβατоς όρος που βάζει ο Νίκος Μουτσινάς στα κανάλια

Ο Νίκος Μουτσινάς από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2019, παρουσίαζε το ριμέικ της εκπομπής “Για την Παρέα” στον ΣΚΑΪ με το όνομα Καλό μεσημεράκι, αλλά με την ίδια επιτυχημένη ομάδα. Ωστόσο, στο τέλος της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς, πήρε την απόφαση να κάνει ένα μικρό διάλλειμα από την τηλεόραση.

«Ναι ήταν μια εγκεφαλική αλητεία όταν σταμάτησα από την τηλεόραση. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίζω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν… Μου έγιναν προτάσεις αλλά ζορίστηκα με την επικαιρότητα πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, άδειασε το σύστημα και είπα ότι δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου»είχε πει καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απουσίας του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Νίκος Μουτσινάς δέχθηκε βροχή προτάσεων προκειμένου να επιστρέψει.

Το όνομα του παρουσιαστή πρόσφατα ακούστηκε και για το Your Face Sounds Familiar και πως θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Όπως, όμως, όλα δείχνουν, ο Νίκος Μουτσινάς ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση για το ποιο κανάλι θα είναι η νέα του επαγγελματική στέγη.

Όποια όμως κι αν είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για την εκπομπή «Happy Day», ο Νίκος Μουτσινάς έχει θέσει έναν απαράβατο όρο.

Ο ένας και απαράβατος όρος του Νίκου Μουτσινά για να συμφωνήσει με κάποιον σταθμό είναι εκτός από την όποια εκπομπή θα παρουσιάσει, να αναλάβει και ένα βραδινό show.Τα πιο σημαντικά