Μόνικα Μπελούτσι: «Φάε καλά πιες καλά και κάνε καταπληκτικό σεξ»

14 Σεπτεμβρίου, 201710:07 ΠΜ
More videos

Πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο… Έγινε διάσημη το 2000 με την ταινία Malena. Το 2003,  κέρδισε το βραβείο Nastro d` Argento β` γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Alessia στο  “Remember me”, “My love”και τρία χρόνια αργότερα, το 2009, κέρδισε το βραβείο World Actress Award στο Women`s World Award.

Σήμερα, στα  54 της χρόνια, είναι πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ. Οι εμπειρίες της άλλωστε την έχουν βοηθήσει να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της και τις επιθυμίες της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, ισπανικού Vanity Fair, είπε με αποφασιστικότητα: ” Έχω χωρίσει δύο φορές. Η Liz Taylor, οκτώ… Μου μένουν, έξι…”

Φημολογείται ότι χώρισε εξαιτίας της απιστίας του πρώην συζύγου της, Vincent Cassel. Ωστόσο εκείνη δεν αποκάλυψε ποτέ γιατί χώρισε ύστερα από 14 χρόνια γάμου καθώς  είχε χαρακτηριστικά εκφράσει την αξία των προσωπικών δεδομένων και των “μυστικών” που κάθε γυναίκα πρέπει να διατηρεί. “Ως γυναίκα, έχω ανάγκη να κρατάω τον μυστικό μου κήπο για να προστατεύομαι και να προστατεύω τα παιδιά μου” είχε δηλώσει.

Mια υπέροχη γυναίκα, που της αρέσει να απολαμβάνει τη ζωή της… Συμβουλή της; “Φάε καλά, πιες καλά και κάνε καταπληκτικό σεξ!”

Τη φωτογράφιση για το Vanity Fair έχει κάνει ο Alex Bramall και η συνέντευξη δόθηκε στην Raquel Peláez.

[klik]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News