Μοναστήρι υιοθέτησε αδέσποτο σκύλο και τώρα αυτός απολαμβάνει τη ζωή του ως μοναχός

Μαρ 8, 2017 12:07 ΜΜ
More videos

Γνωρίστε τον Μοναχό Bigoton (μουστάκι), το αδέσποτο τετράποδο που μόλις έγινε μέλος του Μοναστηρίου του Αγίου Φραγκίσκου στην Κοτσαμπάμπα της Βολιβίας. Ο Άγιος είναι γνωστός προστάτης των ζώων, οπότε, θεωρείται λογικό για τους μοναχούς να βοηθήσουν τα ζωντανά στους δρόμους. Πλέον, το τετράποδο είναι χαρούμενο και απολαμβάνει τη ζωή του στο έπακρο. «Η ζωή του περιλαμβάνει παιχνίδια και τρέξιμο. Εδώ, όλοι οι αδερφοί τον αγαπούν πολύ. Είναι ένα πλάσμα του Θεού», αναφέρει ο Μοναχός Τζωρτζ Φερνάντες.

Ο σκύλος έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη συνήθεια. Ίσως εμπνέεται από τα ρούχα του και φαίνεται πως ασκεί σοβαρά τα καθήκοντά του ως μέλος του μοναστηριού». Ο Μοναχός Κάσπερ Μάριους Καπρόν, δημοσίευσε πρώτος τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες του σκύλου.

Μια τοπική οργάνωση διάσωσης ζώων με το όνομα «Proyecto Narices Frias», δήλωσε το εξής: «Μακάρι όλες οι εκκλησίες της χώρας μας να υιοθετούσαν έναν σκύλο και να ενδιαφέρονταν γι’ αυτόν. Τότε είμαστε σίγουροι, πως οι ενορίτες θα ακολουθούσαν το παράδειγμά τους».

Γνωρίστε τον Μοναχό Bigoton (μουστάκι), το αδέσποτο τετράποδο που μόλις έγινε μέλος του Μοναστηρίου του Αγίου Φραγκίσκου.

Facebook

Ο Άγιος για χάρη του οποίου ιδρύθηκε το μοναστήρι, είναι γνωστός προστάτης των ζώων.

Facebook

Θεωρείται λογικό για τους μοναχούς το να βοηθήσουν τα ζωντανά στους δρόμους.

Facebook

Πλέον, το τετράποδο είναι χαρούμενο και απολαμβάνει τη ζωή του στο έπακρο. «Η ζωή του περιλαμβάνει παιχνίδια και τρέξιμο.»

Facebook

«Εδώ, όλοι οι αδερφοί τον αγαπούν πολύ. Είναι ένα πλάσμα του Θεού.»

Facebook

Ο σκύλος έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη συνήθεια. Ίσως εμπνέεται από τα ρούχα του και φαίνεται πως ασκεί σοβαρά τα καθήκοντά του ως μοναχός.

Facebook

Εδώ, ο σκύλος-μοναχός κηρύττει στα ψάρια.

Facebook

Η υιοθέτηση του τετράποδου, ήταν μια πράξη που ξεκίνησε από μια τοπική οργάνωση διάσωσης ζώων με το όνομα «Proyecto Narices Frias».

Facebook

Ελπίζουν πως θα εμπνεύσουν και άλλα μοναστήρια να βοηθήσουν τα ζώα που έχουν ανάγκη.

Facebook

«Μακάρι όλες οι εκκλησίες της χώρας να υιοθετούσαν ένα σκύλο. Είμαστε σίγουροι, πως οι ενορίτες θα ακολουθούσαν το παράδειγμά τους.»

Facebook

[Facebook] [thedodo]

Ακολουθήστε μας στο facebook: