Μοναχός πετά μια μικρή βελόνα που διαπερνά το γυαλί και σκάει ένα μπαλόνι

23 Απριλίου, 2018 6:47 ΜΜ
More videos

Ο μοναχός Σαολίν με το όνομα Φενγκ Φέι, κάνει κάτι εντυπωσιακό και παράξενο.

Ένα βίντεο από το κανάλι The Super Slow Show του YouTube, δείχνει τον Φενγκ Φέι να χρησιμοποιεί μια βελόνα και ένα γυαλί για να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο. Με εντυπωσιακή ακρίβεια, ο μοναχός πετά μια βελόνα σε ένα γυαλί και διαπερνώντας το, καταφέρνει να σκάσει το μπαλόνι που βρίσκεται στην άλλη πλευρά.

Ο μοναχός προετοιμάζεται να δείξει την εκπληκτική του ικανότητα.

YouTube

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και απέκτησε εκατομμύρια προβολές. Φυσικά, πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν για το πώς συνέβη αυτό το κατόρθωμα από τον άνδρα. Ωστόσο, είναι λογικό πως η πράξη επετεύχθη μετά από χρόνια προσπάθειας και απόλυτης συγκέντρωσης.

Η επιστήμη μπορεί να εξηγήσει πως έγινε αυτό το τέχνασμα.

YouTube

Ο Τζέιμς Σέθνα, είναι ένας καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Κορνελ και δήλωσε πως για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να κατανοηθούν οι δομές και οι ιδιότητες του γυαλιού, καθώς και οι παράγοντες που το κάνουν να σπάσει. Επίσης ανέφερε πως ένα γυαλί δεν μπορεί να σπάσει εύκολα, εκτός κι αν έχει κάποια ρωγμή που το καθιστά πιο αδύναμο και έτσι θρυμματίζεται εύκολα.

 Αυτή είναι η ρωγμή που προκάλεσε η βελόνα στο γυαλί.

YouTube

Φυσικά, ο μοναχός χρησιμοποίησε μια σταθερή βελόνα που δεν λύγισε όταν χτύπησε τη σκληρή επιφάνεια. Επιλέγοντας μια τέτοια βελόνα και πετώντας την με δύναμη και φόρα, ο καθένας ίσως θα μπορούσε να κάνει ότι και ο Φενγκ Φέι.

Δείτε το βίντεο με τον μοναχό Φενγκ Φέι και θα εκπλαγείτε: