Μόλις έγινε γνωστό: Αυτά είναι τα αίτια θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας, Τίνα Τέρνερ

26 Μαΐου, 202312:11 ΠΜ
More videos

Τίνα Τέρνερ: Από τι πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια

Η είδηση του θανάτου της Τίνα Τέρνερ έχει σκορπίσει την θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια πέθανε το βράδυ της Τετάρτης 24/5, σε ηλικία 83 ετών στο σπίτι της στο Küsnacht στην Ελβετία.

Σήμερα το απόγευμα 25/5, έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Η θρυλική τραγουδίστρια πέθανε από φυσικά αίτια μετά από μακρά, αδιευκρίνιστη ασθένεια. Την είδηση επιβεβαίωσαν εκπρόσωποί της στην DailyMail. Σημειώνεται ότι η Τίνα Τέρνερ είχε δώσει σκληρή μάχη στο παρελθόν με τον τον καρκίνο του εντέρου, ενώ υπέφερε από υψηλή αρτηριακή πίεση για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Η Τίνα Τέρνερ για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια

«Μαζί της ο κόσμος χάνει έναν θρύλο και πρότυπο της μουσικής», έγραψαν οι εκπρόσωποί της όταν ανακοίνωσαν την θλιβερή είδηση ​​του θανάτου της στις 24 Μαΐου.

Στα απομνημονεύματά της, η Τίνα Τέρνερ παραδέχτηκε ότι το 2016 σκέφτηκε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία, πριν ο σύζυγός της Έρβιν Μπαχ της δωρίσει το νεφρό του. Όπως αποκάλυψε στα απομνημονεύματά της, εγγράφηκε σε μια οργάνωση υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, καθώς προετοιμάστηκε ψυχικά για την πιθανότητα να πεθάνει.

Όπως είχε πει η ίδια, η ανεξέλεγκτη υψηλή αρτηριακή της πίεση είχε επιταχύνει την βλάβη των νεφρών της -και αν το σώμα της επρόκειτο να σταματήσει την λειτουργία του, ξεκίνησε να συμβιβάζεται με την ιδέα του θανάτου. Ο σύζυγός της, Έρβιν Μπαχ, κατέληξε να της δωρίσει τον νεφρό του, το 2017.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News