Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΜόλις 44 χρονών: Ο Γιάννης αισθάνθηκε αδιαθεσία κάλεσε την μητέρα του και...

Μόλις 44 χρονών: Ο Γιάννης αισθάνθηκε αδιαθεσία κάλεσε την μητέρα του και ξαφνικά πέθανε

Στο πένθος η Γλύφα και ολόκληρη η Φθιώτιδα καθώς θρηνεί για την ξαφνική απώλεια του Γενικού Αρχηγού του ΑΟ Γλύφας, Γιάννη Κωστόπουλου.

Στα 44 του χρόνια πέθανε ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Γλύφας, Γιάννης Κωστόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος την περιοχή και ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Ο 44χρονος ποδοσφαιριστής ήταν για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας της περιοχής και από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής.

kostopoulos

Ο Γιάννης Κωστόπουλος

Το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με το Lamiareport.gr ο Γιάννης Κωστόπουλος, άνοιξε το μαγαζί του, αισθάνθηκε όμως αδιαθεσία και ειδοποίησε τη μητέρα του ότι θα ανέβει για λίγο στο σπίτι του. Εκείνη ανησύχησε καθώς ο γιός της καθυστερούσε να κατέβει και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε βρήκε τον γιό της χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κάλεσε άμεσα σε βοήθεια.

Αμέσως έγινε προσπάθεια ανάνηψης με όσους βρέθηκαν στο χώρο για να βοηθήσουν, οι οποίες συνεχίστηκαν και όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 44χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Τα τελευταία χρόνια είχε θέση γενικού αρχηγού του ΑΟ Γλύφας. Το τελευταίο “αντίο” στο Γιάννη θα πουν φίλοι και συγγενείς το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 4.00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γλύφας.

Πηγή: lamiareport.grΤα πιο σημαντικά