«Μοıράζομαι τον άντρα μου με τη μnτέρα μου και την μıκρή αδερφή μου. Όταν δεν έχω óρεξn είναι πολύ βολıκό»

17 Νοεμβρίου, 20231:34 ΠΜ

Αρκετά ζευγάρια δηλώνουν πλέον δημοσίως ότι ανταλλάσσουν σ@ξουαλικούς συντρόφους με συναίνεση ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που συμμετέχουν και στα λεγόμενα swing parties. Ωστόσο, στην κοινότητα των swingers δεν είναι σύνηθες να μοιράζονται σύντροφο τα άτομα της ίδιας οικογένειας που έχουν συγγένεια εξ αίματος.

Η Μάντι Μπρουκς, από τις ΗΠΑ, μίλησε για τη σχέση της αφού παραδέχτηκε ότι μοιράζεται τον άντρα της με την μητέρα και την αδερφή της σε ένα βίντεο στο TikTok όπου έχει πάνω από 92.700 ακόλουθους.

«Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου. Όταν δεν έχω όρεξη για σ@ξ είναι πολύ βολικό»

«Εγώ και η μαμά μου είμαστε και οι δύο swingers και είναι υπέροχο. Όποτε δεν έχω διάθεση, μπορώ απλώς να αφήσω τον άντρα μου να την έχει. Ναι, είμαι τέτοια γυναίκα. Άφησα τον άντρα μου να την έχει δύο φορές την εβδομάδα» και ότι «όταν δεν έχω όρεξη για σeξ είναι πολύ βολικό», λέει η Μάντι Μπρουκς.

Διαβάστε επίσης: Καυτή βραδιά swinger – “Η κολλητή μου ήθελε να με δει να το κάνω με τον άντρα της και στη συνέχεια οι δύο…”

Η Μάντι όπως ενημερώνει μέσω του λογαριασμού της στο TikTok δεν μοιράζεται τον άντρα της μόνο με τη μαμά της αλλά και με την αδερφή της η οποία μερικές φορές «παίζει» μαζί του.

@ras_manny

#stitch with @madibrooks567 I don’t know about y’all but I’m so confused. #fyp #tiktoksa

♬ original sound – Manny

«Θέλετε να μάθετε πώς κρατώ τον άντρα μου ευχαριστημένο; Τον άφησα να παίξει με τη μικρή μου αδερφή», προσθέτει.

@tonerandh00ch

#stitch with @madibrooks567 #AEJeansHaveFun #KeepItRealMeals

♬ original sound – tonerandh00ch

Η νεαρή κοπέλα πάντως στα βίντεό της κάνει λόγο για ανταλλαγή συντρόφων μεταξύ των φίλων της. Μια ανοιχτή σχέση, γνωστή και ως μη αποκλειστική σχέση, είναι μια στενή σχέση που είναι σeξουαλικά μη μονογαμική.

@sebas_g.lopez

2×1 🤙🤙🤙🤙 #parati #fyp #madibrooks #2×1 #comedia #comedy xD

♬ sonido original – Sebastián López

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News