Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣπύρος Μπιμπίλας «Mοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο όποιος δεν το βλέπει είναι...

Σπύρος Μπιμπίλας «Mοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός»

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή τη νέα του φωτογράφιση.

Σαν άλλος Μέγας Αλέξανδρος πόζαρε ο Σπύρος Μπιμπίλας, για λογαριασμό γνωστού περιοδικού, και η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάννα Κοχλατζή τον συνάντησε στα παρασκήνια της φωτογράφισης.

«Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση από τον Γιώργος Μιχαηλίδη πριν από πολλά χρόνια, που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα.
Τώρα, όποιος δεν την βλέπει μάλλον είναι τυφλός» τόνισε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών .

«Υπάρχει μια ομοιότητα, η οποία δεν λέει και κάτι. Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους. Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο.

Επομένως τίποτα δεν είναι παράξενο. Εμένα η μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Το όνομα Μπιμπίλας συναντάται μόνο εκεί. Είναι πολύ εύκολο να κάνουν διάφοροι σκωπτικά σχόλια, δεν με απασχολούν καθόλου όμως αυτά τα σχόλια».


bibilas

«Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω. Όχι μόνο της φιλοσοφίας. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής γιατί πολλοί το έχουν μπερδέψει.

Απλά λατρεύω το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και ό,τι έχει γίνει γύρω από το θέατρο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Τα πιο σημαντικά