Μνημείο στην Αμερική ευθυγραμμίζεται μια φορά τον χρόνο με τον ήλιο για να αποκαλύψει κάτι εκπληκτικό

11 Νοεμβρίου, 201712:57 ΜΜ
More videos

Το Memorial Veteran Memhem (AVM) στο Άνθεμ της Αριζόνα, είναι ένα μνημείο προς τιμήν της υπηρεσίας και της θυσίας των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, είναι “ατελές” 364 ημέρες το χρόνο. Για να το εκτιμήσετε πλήρως, πρέπει να είστε εκεί σε μια πολύ συγκεκριμένη στιγμή με συγκεκριμένη θέση του ήλιου.

“Κάθε ημέρα των Βετεράνων (11 Νοεμβρίου), οι ακτίνες του ήλιου περνούν μέσα από τις ελλείψεις των πέντε πυλώνων των Ενόπλων Δυνάμεων για να σχηματίσουν έναν τέλειο ηλιακό προβολέα πάνω από ένα ψηφιδωτό της Μεγάλης Σφραγίδας των Ηνωμένων Πολιτειών, “Γράφει το κοινοτικό συμβούλιο της πόλης.

“Οι πέντε πυλώνες αντιπροσωπεύουν την ενότητα των πέντε κλάδων των στρατιωτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών που υπηρετούν σταθερά μαζί”. Αυτά περιλαμβάνουν το Σώμα των Ηνωμένων Πολιτειών, το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών, την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών και το Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών. “Είναι κλιμακωτά σε μέγεθος με τις κατάλληλες στρατιωτικές τοποθετήσεις σφραγίδων τους σε κάθε πυλώνα με βάση την προκαθορισμένη προτεραιότητα του Υπουργείου Άμυνας”.

Πολλή προσοχή πήγε στην οικοδόμηση αυτού του μνημείου. “Κάθε χρόνο, το κέντρο του ήλιου είναι ελαφρώς μετατοπισμένο από άλλα χρόνια με λίγα μόνο οριζόντια ή κάθετα τόξα δευτερολέπτων σε σχέση με το χρονισμό της απαιτούμενης θέσης του υψομέτρου του ήλιου”, εξήγησε ο επικεφαλής μηχανικός της AVM, Τζιμ Μάρτιν.

“Χρησιμοποιώντας τον στατιστικό μέσο όρο των 100 ετών δεδομένων, οι γωνίες υψομέτρου και αζιμουθίου για τη δομή, προσαρμόστηκαν για να δώσουν την διακύμανση χρόνου / σφάλματος συν ή πλην 12 χρονικά δευτερόλεπτα από το σήμα της Διεθνούς Ατομικής Ώρας στις 11:11:11 π.μ. “Ελέγξαμε επίσης τη διακύμανση σε 500 χρόνια και αν η δομή παραμείνει ολόιδια, θα λειτουργήσει.”

Το Memorial Veteran Memhem (AVM) στο Άνθεμ της Αριζόνα, είναι “ατελές” 364 ημέρες το χρόνο.

visitarizona

Αλλά ακριβώς στις 11:11 π.μ. κάθε Ημέρα των Βετεράνων (11 Νοεμβρίου), οι ακτίνες του ήλιου περνούν μέσα από τους πυλώνες για να φωτίζουν τη Μεγάλη Σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών

Mike Spinelli

“Οι πέντε πυλώνες αντιπροσωπεύουν την ενότητα των πέντε κλάδων των στρατιωτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών που υπηρετούν σταθερά μαζί”

 Anthem Community Council

“Είναι κλιμακωτά σε μέγεθος με τις κατάλληλες στρατιωτικές τοποθετήσεις σφραγίδων σε κάθε πυλώνα, με βάση τον προκαθορισμό του Υπουργείου Άμυνας”

Anthem Community Council

Πολλή προσοχή χρειάστηκε στην οικοδόμηση αυτού του μνημείου

Mike Spinelli

Χρησιμοποιώντας στατιστικά δεδομένα 100 ετών, οι γωνίες υψομέτρου και αζιμούθου για τη δομή ρυθμίστηκαν για να δώσουν την διακύμανση χρόνου / σφάλματος συν ή πλην 12 χρονικά δευτερόλεπτα

Anthem Community Council

“Ελέγξαμε επίσης τη διακύμανση σε 500 χρόνια και αν η δομή παραμείνει ολόιδια, θα λειτουργήσει.”

Mike Spinelli

[onlineatanthem] [twistedsifter]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News