Μητσοτάκης:«Το Πάσχα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα – 1.700.000 εμβολιασμοί έως τέλη Μαρτίου»

10 Φεβρουαρίου, 20219:19 ΜΜ
More videos

Βλέπουμε το τέλος του τούνελ δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ τονίζοντας πως το Πάσχα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα δεδομένου όπως είπε ότι θα έχει προχωρήσει και ο εμβολιασμός στις ευπαθείς και σε άλλες ομάδες. Ανακοίνωσε πως μέχρι τέλη Μαρτίου θα έχουν γίνει 1.700.000 εμβολιασμοί.

Ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξη αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στο Lockdown στην Αττική σημειώνοντας πως τα επιδημιολογικά στοιχεία και δεδομένα οδήγησαν τους ειδικούς στις εισηγήσεις.

«Η επιδημία έχει την τάση να ξεφεύγει από τον έλεγχο πολύ γρήγορα. Πήραμε γρήγορα τα μέτρα, για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Είπαμε ότι δεν θα διακινδυνεύσουμε ζωές» δήλωσε προσθέτοντας πως «η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι σε πολύ καλύτερη θέση από άλλες χώρες της Ευρώπης»

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει κόπωση είπε και μίλησε για τα σχολεία και το λιανεμπόριο επισημαίνοντας πως δεν ήταν λάθος το άνοιγμα που έγινε στο εμπόριο όπως και το άνοιγμα των σχολείων αφού όπως υπεγράμμισε «Κάθε εβδομάδα στο σχολείο, είναι κέρδος για τα παιδιά».

Εμφανίσθηκε αισιόδοξος για τον τουρισμό το καλοκαίρι και έδωσε έμφαση στο θέμα του εμβολιασμού κάνοντας λόγο ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχουν γίνει 1.700.000 εμβολιασμοί κάτι που επιτρέπει να θεωρείται ότι το Πάσχα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News