Μητσοτάκης – Πύργος: Τα άκουσε από οργισμένο πολίτη – «Μας κλέψατε τις σχολές»

6 Μαΐου, 20231:40 ΠΜ

Νέα «θερμή» υποδοχή είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε περιοδεία του καθώς οργισμένος πολίτης τα «έψαλε» στον πρωθυπουργό για τις επιλογές της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στον Πύργο όπου αποφάσισε να κάνει μία μικρή βόλτα στην αγορά και να επισκεφτεί καφετέρια της περιοχής. Τότε, ένας πολίτης, αφού πρώτα έσφιξε το χέρι του πρωθυπουργού, διαμαρτυρήθηκε για το κλείσιμο των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο. «Κύριε πρωθυπουργέ να σας αναφέρω και τις σχολές που μας κλέψατε… εσείς τις κλέψατε… Μπράβο σας κύριε πρωθυπουργέ!».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εμφανή αμηχανία ανταπάντησε «Δεν τις κλέψαμε εμείς… και το μέλλον δεν είναι μόνο οι σχολές… και για το δρόμο (προφανώς το Πάτρα – Πύργος)».

«Ποιος τις πήρε; (τις σχολές)… η κυρία Κεραμέως!», συνέχισε ο πολίτης απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ήδη είχε φροντίσει να αποχωρήσει από τον χώρο για να γλιτώσει τα χειρότερα. Μάλιστα ένα άτομο από την ασφάλεια του πρωθυπουργού κατευθύνθηκε προς τον πολίτη, απαιτώντας να σταματήσει να διαμαρτύρεται.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News