Μητσοτάκης: «Οι πολίτες έχουν επιβαρυνθεί αλλά αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί»

16 Απριλίου, 20228:52 ΜΜ

Όσο το κύμα ακρίβειας επελαύνει και αδειάζει τα πορτοφόλια των πολιτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

«Γνωρίζω καλά λοιπόν, πως ο προϋπολογισμός του ελληνικού νοικοκυριού έχει επιβαρυνθεί το τελευταίο εξάμηνο για εξωγενείς λόγους, αλλά και εκείνοι νομίζω, τα νοικοκυριά και οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες η κυβέρνηση προσπαθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων να θωρακίσει την ελληνική οικονομία απέναντι στον εισαγόμενο πληθωρισμό», δήλωσε από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως φαίνεται δεν είδε το Ευρωβαρόμετρο ο πρωθυπουργός, όπου 3 στους 4 Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν τους μηνιαίους λογαριασμούς, με την ακρίβεια να έχει τσακίσει τα νοικοκυριά και τους πολίτες πια να βρίσκονται σε απόγνωση. Η οργή της κοινωνίας είναι πλέον φανερή, ακόμη και σύμφωνα με φανερές και… κρυφές δημοσκοπήσεις, στις οποίες όπως λέει κ ο Άρης Πορτοσάλτε, η κυβέρνηση τρώει «άγριο ξύλο».

Οι πολίτες σίγουρα θα αναγνώριζαν την όποια προσπάθεια, αν βέβαια αυτή γινόταν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News