Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜητσοτάκης: «Η ΝΔ είναι η μόνη λύση στο αδιέξοδο της χώρας»

Μητσοτάκης: «Η ΝΔ είναι η μόνη λύση στο αδιέξοδο της χώρας»

«Η κοινωνία είναι καχύποπτη και προβληματισμένη» γιατί έχει «καεί στο χυλό» και τώρα «φυσάει το γιαούρτι» εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ από την Καρδίτσα. Διαρκές το αίτημα των εκλογών.

190c1d610ce451a44481f45fd5d0dd52

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Καρδίτσας τονίζοντας ότι αποστολή της ΝΔ είναι «να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην έξοδο από το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο μας έχουν εγκλωβίσει οι ανερμάτιστες πολιτικές μιας αφερέγγυας, μιας ανίκανης κυβέρνησης» προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση αυτή έχει απαξιωθεί πλήρως στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών».

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι «το δεύτερο Μνημόνιο, το οποίο ψηφίστηκε πριν από ένα μήνα, δεσμεύει τη χώρα σε μια πολιτική λιτότητας, τουλάχιστον μέχρι το 2022. Και χωρίς να έχουμε καταφέρει να αποσπάσουμε κανένα χειροπιαστό όφελος για το ζήτημα του χρέους, το οποίο ο κ. Τσίπρας είχε αναγάγει σε απόλυτη πολιτική προτεραιότητα».

3b8514fabc9c7d15b17c05acc7f3b724

Ωστόσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «το ζητούμενο δεν είναι μόνο να κερδίσουμε τις εκλογές. Το ζητούμενο είναι να είμαστε μια καλή κυβέρνηση, αφού κερδίσουμε τις εκλογές. Αυτό απαιτεί από εμάς ο ελληνικός λαός».

«Βλέπω μια κοινωνία η οποία είναι καχύποπτη. Η οποία είναι προβληματισμένη. Η οποία δεν ακούει πια τους πολιτικούς όπως τους άκουγε στο παρελθόν. Η οποία “φυσάει το γιαούρτι” γιατί έχει “καεί στον χυλό” των ψεμάτων του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου.

ae2e1c277bf0f996062aeed2fc7e8575

Αυτό ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για εμάς» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «ι κόσμος θέλει να ακούσει αλήθειες, σκληρές αλήθειες, είναι έτοιμος να τις ακούσει. Θέλει, όμως, να ακούσει και σχέδιο και πρόγραμμα για το πώς θα πάρουμε τη χώρα από εκεί που είναι σήμερα και θα την οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Και εμείς το έχουμε αυτό το σχέδιο και λέμε στους Έλληνες πολίτες, ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος διαφορετικός από αυτόν τον οποίο ακολουθεί αυτή η κυβέρνηση».

245d648e457d383ff117838708eb4628

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ακόμη ότι φεύγει «σοφότερος» από τις περιοδείες του και την επαφή του με τους απλούς πολίτες και την «παραγωγική Ελλάδα» και ζήτησε τα γραφεία των τοπικών οργανώσεων να μην είναι «σφραγίδες» αλλά ανοιχτά για τους πολίτες ακόμα «και σε αυτούς που μας αντιμετωπίζουν ακόμα με καχυποψία ώστε «να κερδίσουμε ξανά κόσμο που δεν μας ψήφισε ποτέ, αλλά που αντιλαμβάνεται σήμερα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική λύση στο αδιέξοδο που έχει μπει η χώρα.

c55260666a6ccef68b1985243f40a7a5

Αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Και αυτό ζητώ και από εσάς» είπε απευθυνόμενος στα τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ και συνέστησε «διαρκή εκλογική ετοιμότητα» καθώς όπως είπε « δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές. Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι όσο πιο σύντομα γίνουν εκλογές το καλύτερο θα είναι για τη χώρα.

Αν είχαν γίνει εκλογές όταν τις ζητούσαμε, θα είχαμε καταφέρει να αποφύγουμε τα χειρότερα, αυτά τα οποία δυστυχώς βιώσαμε τους τελευταίους δύο μήνες .Μαζί με το διαρκές αίτημά μας για εκλογές, θα προτάξουμε και το θετικό μας σχέδιο για τη χώρα».

[ert] [n247]

Τα πιο σημαντικά