Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Μητσοτάκη μπλέκεις την χώρα μας άσχημα!» - Σάλος στο διαδίκτυο με τις...

«Μητσοτάκη μπλέκεις την χώρα μας άσχημα!» – Σάλος στο διαδίκτυο με τις κινήσεις του Πρωθυπουργού

Την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στην πολεμική σύρραξη της Ουκρανίας και στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή, σηματοδοτεί η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητοστάκη και της ελληνικής κυβέρνησης να στείλει στρατιωτικό εξοπλισμό – μέσω Πολωνίας – στην Ουκρανία.

Η αποστολή σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί με δύο C 130. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την κίνηση της ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις επικίνδυνες αποφάσεις των υπόλοιπων κυβερνήσεων κρατών-μελών του ΝΑΤΟ και εμπλέκει τη χώρα στους ευρύτερους πολεμικούς σχεδιασμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι πρόκειται για “αμυντικό υλικό”, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα από το Μέγαρο Μαξίμου. Ωστόσο η αποστολή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, εκτοξευτές ρουκετών, αντιαρματικών όπλων, αυτόματων Καλάσνικοφ καθώς και πυρομαχικών! Μαζί με τα όπλα η κυβέρνηση θα αποστείλει και ιατροφαρμακευτικό υλικό για να «ντύσει» την εμπλοκή της με …«ανθρωπιστικό» μανδύα.

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν εξοργιστεί με τις κινήσεις του Πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα κάτω από την πρωθυπουργική ανάρτηση επικρατή χαμός από σχόλια που κρίνουν τις κινήσεις του πρωθυπουργού:

1 12

2 3

 

Τα πιο σημαντικά