Μητέρα ξύρισε το κεφάλι της κόρης της όταν έμαθε ότι κορόιδευε ένα καρκινοπαθές κορίτσι

26 Αυγούστου, 201710:54 ΠΜ

Ένα βίντεο που έδειχνε μία γυναίκα να ξυρίζει το κεφάλι ενός κοριτσιού, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Αναφέρεται ότι η γυναίκα που το έκανε αυτό, ήταν στην πραγματικότητα η μητέρα του κοριτσιού και ήταν ο τρόπος της να το τιμωρήσει επειδή κορόιδευε ένα κορίτσι με καρκίνο.

Στο βίντεο η γυναίκα μιλά πορτογαλικά και δεν ακούγονται καθαρά τα όσα λένε. Απλά βλέπουμε πως γραπώνει βίαια τη φερόμενη κόρη της και ξεκινά να της ξυρίζει το κεφάλι. Όμως απ’ ό,τι αποδείχθηκε, το βίντεο αυτό κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο πάνω από έναν χρόνο νωρίτερα, με διαφορετικό μάλιστα τίτλο.

Ένα βίντεο με μια μητέρα να ξυρίζει το κεφάλι της κόρης της, έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Leon Asap/YouTube

Διάφορες ιστοσελίδες το ανήρτησαν και ισχυρίστηκαν πως το ξύρισμα ήταν μια μορφή τιμωρίας.

Shutterstock

Ο κόσμος πίστευε ότι το κορίτσι κορόιδευε μία καρκινοπαθή κοπέλα και η μητέρα δεν το ανέχτηκε. Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή της ιστορίας, το κορίτσι στην ουσία τιμωρούταν επειδή βρέθηκαν γuμνές του φωτογραφίες στο Facebook. Άλλοι έλεγαν πως τιμωρήθηκε επειδή έκανε προγαμιαίο σεξ.

Τα μαλλιά της ξυρίστηκαν για να μην είναι πια ελκυστική στους άντρες.

Leon Asap/YouTube

Μία ομάδα από την ιστοσελίδα Snopes, που διασταυρώνει τα δεδομένα και ερευνά ποιες ιστορίες ισχύουν και ποιες όχι, έτυχε εκείνη την περίοδο να βρίσκεται στη Βραζιλία. Ζήτησαν από τον κόσμο να μεταφράσει τα λόγια τους. Υπήρχαν διάφορες απαντήσεις από τους ντόπιους, με αναφορές στον καρκίνο και κάτι σαν: “Δες τι έπαθε ο αδερφός σου”.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι έλεγαν μεταξύ τους, ενώ άλλοι παραδέχτηκαν ότι η επεξήγησή τους μπορεί να έχει επηρεαστεί από την ιστορία που ήδη είχαν ακούσει. Ένα είναι το σίγουρο – η πραγματική ιστορία παραμένει μυστήριο.

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News