Μητέρα της Καρολάιν: «Σεβαστείτε τον πόνο μου – Ζητώ χώρο και χρόνο για να πενθήσω το παιδί μου»

20 Ιουνίου, 2021 12:46 ΠΜ
More videos

H μητέρα της Καρολάιν ζήτησε χώρο και χρόνο για να πενθήσει το παιδί της, μέσω οικογενειακής της φίλης. Η μητέρα του θύματος, κυρία Σουζάνα, επιλέγει έναν βουβό πόνο έχοντας πλέον κοντά της την αδελφή της, η οποία έχει έρθει από την Αθήνα, και λίγους καλούς της φίλους.

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει», δήλωσε στα μέσα η κυρία Χαρίκλεια Θεοδώρου, εκ μέρους της μητέρας του θύματος.

«Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη. Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις», εξήγησε.