Μητέρα θηλάζει ακόμα τον 5 ετών γιο της και θέλει να δείξει στους άλλους γονείς ότι είναι φυσιολογικό

18 Σεπτεμβρίου, 20189:00 ΜΜ
More videos

Μια μητέρα που θηλάζει ακόμα τον 5 ετών γιο της θέλει να δείξει στον κόσμο ότι είναι φυσιολογικό για να ένα παιδί να θηλάζει όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί το να θηλάζεις ένα μεγαλύτερο παιδί είναι ευκολότερο.

Η 27χρονη Έιμι Χάρντκαστλ θέλει να ενθαρρύνει περισσότερες μαμάδες να θηλάζουν τα παιδιά τους ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Η Έιμι θηλάζει τον 5 ετών γιο της καθημερινά και μάλιστα πολλές φορές το κάνει όντας γuμνοί και οι 2 στο μπάνιο.

Η 27χρονη ελπίζει να σπάσει το στίγμα για τον παρατεταμένο θηλασμό και δείχνει στους επικριτές ότι είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Η 27χρονη θέλει να δείξει ότι ο θηλασμός σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν πρέπει να θεωρείται περίεργος και εμβαθύνει την σχέση μητέρας παιδιού.

H Έιμι υποστηρίζει ότι όταν γέννησε τον γιο της το 2013 ντρεπόταν να τον θηλάσει δημόσια, αλλά στην σιγά σιγά βρήκε την αυτοπεποίθηση να το κάνει άνετα.

Στην συνέχεια η Έιμι εντάχθηκε σε μια ομάδα θηλασμού όπου και έμαθε για τα οφέλη τα θηλασμού και αναρωτήθηκε γιατί να τον σταματήσει σύντομα.

“Θηλάζω τον Μαξ εδώ και 5 χρόνια και τώρα θηλάζει μερικές μέρες την εβδομάδα, αλλά μέχρι τώρα κανείς από τους 2 δεν δείχνει ότι θέλει να σταματήσει”, ανέφερε η Έιμι.

“Προσπαθώ να το εξηγήσω αυτό γιατί ο θηλασμός φαίνεται φυσιολογικός για το σώμα μου εφόσον το σώμα μου εξακολουθεί να παράγει γάλα”, εξήγησε η Έιμι.

Ωστόσο, η Έιμι υποστηρίζει ότι αρκετοί άνθρωποι ακόμα και από το κοντινό της περιβάλλον θεωρούν ότι είναι περίεργο που θηλάζει σε τέτοια ηλικία.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News