Μητέρα μετατρέπει τα ρούχα του άντρα της σε υπέροχα φορέματα για τις κόρες της

9 Αυγούστου, 2017 12:29 ΜΜ
More videos

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πετάξετε τα παλιά σας ρούχα όταν τα βαρεθείτε, αλλά μια μαμά βρήκε έναν εξαιρετικό τρόπο να τα χρησιμοποιήσει με άλλον τρόπο. Μετατρέπει τα παλιά πουκάμισα του συζύγου της σε ρούχα για τις μικρές κόρες της και τα αποτελέσματα είναι τόσο δημιουργικά, όσο και αξιολάτρευτα.

Η Στέφανι Μίλερ, που είναι δασκάλα καλλιτεχνικών και μαμά τεσσάρων παιδιών από τη Γιούτα, είχε μια ιδέα όταν ο σύζυγός της έφερε στο σπίτι μια ραπτομηχανή 50 δολαρίων από τα Γουόλμαρτ. “Ζούσαμε σε ένα ενιαίο διαμέρισμα με ελάχιστο χώρο για να στήσω τα έργα μου, τα λάδια που χρησιμοποιώ βγάζουν ανεπιθύμητες αναθυμιάσεις και μου πήρε πάρα πολύ καιρό να φτιάξω πίνακες  με ένα μωρό να φροντίζω”, είπε. «Έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη μετά τον τοκετό και με το σοκ που μου προκάλεσε ο καινούριος τρόπος ζωής μου ως μητέρα, ένιωσα πως έχασα την ταυτότητά μου».

Η ραπτομηχανή της τη βοήθησε να ξαναβρεί τη δημιουργική της πλευρά και αφού έμαθε πώς να ράβει υφασμάτινα ζωάκια, άρχισε να παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια για το πώς να φτιάχνει φορέματα. “Πριν από τρεις μήνες, ο σύζυγός μου ξεχώρισε τα ρούχα που δεν ήθελε πια για να τα πετάξει και πάνω από το σωρό ήταν ένα πουκάμισο που του έδωσα μόλις τα Χριστούγεννα”, δήλωσε η Στέφανι. “Νευρίασα μαζί του που ήθελε να πετάξει κάτι τόσο καινούριο, αλλά η αλήθεια είναι πως είχε συρρικνωθεί. Το κράτησα μαζί με μερικά άλλα πουκάμισά του, ελπίζοντας να βγάλω κάτι από αυτά. Παρακολουθώ μερικές μοδίστρες στο Instagram και είδα μερικές από τις ανακατασκευές τους και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το δοκιμάσω”.

Έκτοτε έφτιαξε διάφορα ρούχα τόσο για τον εαυτό της, όσο και για τις κόρες της, που αγαπούν τα καινούργια δημιουργικά ρούχα τους τόσο πολύ, γιατί δεν φαίνονται ότι είναι τα ρούχα κάποιου άλλου! “Η τρίχρονη κόρη μου αποκαλεί τα φορέματα που της  φτιάχνω ‘φορέματα της Έλσα’ και τα φοράει κάθε εβδομάδα”, είπε. “Όταν βάζω πλυντήριο, τα κορίτσια μου θα πάρουν τα πουκάμισα του μπαμπά τους και θα τον ρωτήσουν αν μπορούν να τα μεταποιήσουν σε φορέματα”.

Ευτυχώς για τον σύζυγό της (και τα αγαπημένα πουκάμισά του), οι φίλοι και οι γείτονες δωρίζουν τα ρούχα τους και άλλα υφάσματα, έτσι ώστε η Στέφανι να έχει συνεχώς καινούριες προμήθειες για τις δημιουργίες της. Μετακινηθείτε προς τα κάτω, για να δείτε τις εκπληκτικές της δημιουργίες μόνοι σας. Μπορείτε επίσης να την ακολουθήσετε στο Instagram.

#1

Stephanie Miller

#2

Stephanie Miller

#3

Stephanie Miller

#4

Stephanie Miller

#5

Stephanie Miller

#6

Stephanie Miller

#7

Stephanie Miller

#8

Stephanie Miller

[Instagram] [huffingtonpost]

Ακολουθήστε μας στο facebook: