Μητέρα μαζί με το βρέφος της βρήκαν φρικτό θάνατο σε ελαττωματικό ασανσέρ

8 Μαρτίου, 2018 4:24 ΜΜ
More videos

Τραγωδία στην Κριμαία, με δύο θύματα, ένα αγόρι έξι μηνών και τη μητέρα του που βρήκαν φρικτό θάνατο σε ασανσέρ.

Η 38χρονη Natalia Simonova βγήκε από το διαμέρισμά της, στον 9ο όροφο της πολυκατοικίας όπου μένει, για να πάει βόλτα το μωρό της με το καρότσι του.

Όπως περιγράφει η Daily Mail, το ασανσέρ, με το οποίο κατέβαιναν μητέρα και γιος, κόλλησε ανάμεσα στον 3ο και τον 4ο όροφο. Η 38χρονη προσπάθησε και κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες του ασανσέρ και έσπρωξε το καρότσι με τον μικρό Vladimir από το κενό, για να βγει από τον θάλαμο. Την ώρα όμως που το καρότσι ήταν μισό μέσα μισό έξω, το ασανσέρ άρχισε ξαφνικά να κινείται προκαλώντας τον τραγικό και φρικτό θάνατο του μωρού.

Πανικόβλητη η 38χρονη τηλεφωνούσε στον σύζυγό της, που βρισκόταν στο σπίτι, ζητώντας βοήθεια. «Με πήρε τηλέφωνο μέσα από το ασανσέρ, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας πως το μωρό μας είναι νεκρό» περιέγραψε συντετριμμένος ο Oleg.

Ο ίδιος με ακόμα έναν συγγενή έτρεξαν στα σκαλιά και με τη βοήθεια κι άλλων γειτόνων άνοιξαν την πόρτα και κατάφεραν να τραβήξουν έξω το καρότσι με το άτυχο μωρό, που βρήκε τόσο πρόωρο και τρομακτικό θάνατο.

«Ελπίζαμε πως ίσως ήταν ακόμα ζωντανός…» συνέχισε, περιγράφοντας την τραγωδία της εικόνας του νεκρού παιδιού του.

«Σπάσαμε το καρότσι και τότε ξαφνικά το ασανσέρ άρχισε και πάλι να κινείται, σκοτώνοντας και τη γυναίκα μου» κατέληξε. «Το ασανσέρ ανεβοκατέβαινε σαν τρελό. Πρώτα σκότωσε τον γιο μου, μετά τη γυναίκα μου, δεν μπορώ να το πιστέψω πως τους έχασα και τους δύο».

Μητέρα και γιος βρήκαν τον ίδιο βάρβαρο θάνατο με διαφορά πέντε λεπτών και κηδεύτηκαν στο ίδιο φέρετρο.

Οι ένοικοι του κτιρίου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καταγγέλλουν πως πολλές φορές οι αρμόδιοι δεν επισκεύαζαν σωστά το παλιό ασανσέρ, που έβγαινε συχνά εκτός λειτουργίας.

Ο τραγικός πατέρας, που έχει πλέον τη φροντίδα των άλλων δύο παιδιών που άφησε πίσω η 38χρονη, της 14χρονης Valeria και του 8χρονου Mikhail, είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των υπεύθυνων αυτής της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μέγιστη ποινή που προβλέπεται, από τη ρωσική νομοθεσία, για την πρόκληση θανάτου λόγω μη ασφαλών υποδομών, είναι δέκα χρόνια φυλάκιση.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: