Μητέρα καταγγέλλει: «Δείτε τον απαίσιο πάτερ που χτύπησε το μωρό μου στη βάφτιση»

19 Οκτωβρίου, 20205:10 ΜΜ
More videos

Με δημόσια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια μητέρα που πραγματοποίησε πρόσφατα την βάφτιση του παιδιού της,καταγγέλλει τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο.

Οργισμένη η μητέρα, χαρακτηρίζει τον ιερέα «απαίσιο» επειδή όπως αναφέρει υπήρξε βίαιος με το μωρό της, ενώ οι παρευρισκόμενοι, τρομοκρατημένοι του ζητούσαν να είναι είναι πιο προσεκτικός. Η μητέρα περιγράφει ότι το σώμα του παιδιού της κοκκίνισε από την βιαιότητα, ενώ ο ιερέας αντιδρώντας στις διαμαρτυρίες της οικογένειας, απάντησε «έτσι βαφτίζω εγώ».

«Αυτός ο “πάτερ” χτυπά το μωρό μου,να του φωνάζουμε όλοι, να του λέμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ! Το μωρό εννοείται ότι μετά ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ! Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ της Παλώδιας και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα!Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικα απαίσιος!!» αναφέρει η μητέρα.

Δείτε το βίντεo:

Σήμερα βάφτισα το μωρό μου!!Δεστε αυτός ο "πάτερ" πως χτυπά το μωρό,να του φωνάζουμε όλοι,να του λέμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ!! Το μωρό εννοείται ότι μετα ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ!!?Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ της παλόδιας και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα!! Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικα απαίσιος!!

Gepostet von Ntina Shitta am Sonntag, 18. Oktober 2020

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News