Μητέρα φοράει 23 ώρες την ημέρα κορσέ για να διατηρεί την 45 εκατοστών μέση της

7 Φεβρουαρίου, 2018 4:05 ΜΜ
More videos

Μια πρώην βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού παραδέχτηκε ότι έχασε τις καμπύλες της όταν γέννησε τα δίδυμα παιδιά της και φοράει έναν κορσέ 23 ώρες την ημέρα για να διατηρήσει την 45 εκατοστών μέση της.

Η 39χρονη Ντιάνα Ρίνγκο που είναι μητέρα 3 παιδιών υποστηρίζει ότι βγάζει τον κορσέ μόνο όταν κάνει μπάνιο ή γυμναστική.

Η 39χρονη είναι παντρεμένη με τον 33χρονο αξιωματικό του Αμερικανικού Ναυτικού Μπρετ Ρίνγκο. Άρχισε να φοράει τον συσφυκτικό κορσέ της πριν από 3 χρόνια όταν γέννησε τα δίδυμα αγόρια της.

Δείτε το βίντεο

Υποστηρίζει ότι ο άντρας της παρά τους αρχικούς του ενδοιασμούς τώρα υποστηρίζει αυτήν της την απόφασης. Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν θέλει να μικρύνει και άλλο η μέση της.

Έχει πάνω από 45 κορσέδες στην ντουλάπα της συνολικού κόστους περίπου 2.000 δολάρια. Αυτοί οι κορσέδες την βοηθάνε να έχει την λεπτή μέση που θέλει.

“Όταν φοράω τον κορσέ μου νιώθω πολύ σeξι. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου”, υποστηρίζει η 39χρονη.

“Πριν δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου γιατί ήμουν χοντρή. Δεν είναι κακό να έχει κάποιος παραπάνω κιλά, αλλά τα δικά μου κιλά δεν κατανέμονταν ωραία στο σώμα μου. Φαινόταν σαν να έχω ένα αντρικό σώμα και δεν μου άρεσε καθόλου”, εξηγεί.

Η Ντιάνα μαζί με τον σύζυγό της λίγο μετά την γέννα των δίδυμων αγοριών της.

Δεν βγάζει τον κορσέ ούτε όταν κάνει σeξ.

“Όταν δεν φοράω τον κορσέ μου νιώθω σαν μην φοράω σουτιέν. Νιώθω μια μικρή ανακούφιση, αλλά θέλω να τον ξαναβάλω γιατί τον έχω συνηθίσει πια”, προσθέτει.

“Η οικογένειά μου διχάζεται με την επιλογή μου. Κάποιοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι θα πεθάνω.”

“Με ενδιαφέρει η άποψή τους, αλλά στο τέλος της ημέρας εγώ θα πρέπει να ζήσω με τον εαυτό μου και τις επιλογές μου. Οι αποφάσεις που παίρνω είναι αυτές που με κάνουν ευτυχισμένη”, εξηγεί η Ντιάνα.

Τώρα, η Ντιάνα ανησυχεί μήπως περάσει λάθος πρότυπα στα παιδιά της.

“Πολλές φορές τα βλέμματα που παρατηρώ στον δρόμο είναι αποδοκιμαστικά. Βέβαια, μόλις περάσω δίπλα από κάποιον πάντα κοιτάζει την μέση του και την συγκρίνει με την δικιά μου”, ανέφερε η 39χρονη γυναίκα.

Παρά τους κινδύνους που υπάρχουν για την υγεία της από την μακροχρόνια χρήση κορσέ η Ντιάνα δεν έχει εμφανίσει κανέναν πρόβλημα μέχρι τώρα.

“Μπορώ να φάω τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να φάω. Αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να φάω πολύ”, εξηγεί η Ντιάνα.

[dailymail]