Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜητέρα δύο παιδιών πήρε στα 39 της πτυχίο Λογιστικής σε τέσσερα χρόνια...

Μητέρα δύο παιδιών πήρε στα 39 της πτυχίο Λογιστικής σε τέσσερα χρόνια από το Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας

Η δύναμη της θέλησης είναι το ισχυρότερο κίνητρο για τον άνθρωπο. Αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά και στην περίπτωση της Έφης Ταμπακιώτη, η οποία κατάφερε να πάρει πτυχίο από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Η Έφη, μητέρα δύο παιδιών, εργάζεται στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί ο σύζυγός της, Βαγγέλης Γεωργόπουλος, στα Φάρσαλα. Σχεδόν στα 35 της, το 2019, αποφάσισε παράλληλα με τη μητρότητα, τα οικογενειακά καθήκοντα και την εργασία της, να συμμετάσχει στις πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφερε να εισαχθεί ως έβδομη κατά σειρά στη συγκεκριμένη σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πριν από μερικές ημέρες, αυτό το μακρύ, επίπονο αλλά ωραίο στο τέλος ταξίδι είχε αίσιο τέλος, με την πτυχιούχο πλέον, να κρατά σφιχτά στα χέρια της, περιχαρής, το πτυχίο της, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της.

202308031450472099

«Αν μπορείς να ονειρευτείς τότε μπορείς και να το κάνεις. Κατάφερα με τη δύναμη της θέλησης αλλά και τη βοήθεια των καθηγητών μου που είναι απίστευτη άνθρωποι, να πάρω το πτυχίο στα τέσσερα χρόνια. Θέλω να στείλω το μήνυμα σε κάθε γυναίκα, μητέρα, εργαζόμενη και σύζυγο, πως μπορεί παράλληλα με το βαρύ φόρτο της ζωής, να κάνει και τα όνειρά της πραγματικότητα» δήλωσε η Έφη.

Πηγή: onlarissa.gr

Τα πιο σημαντικά