Μητέρα δημοσιεύει βίντεο με την άυπνη νύχτα της και κερδίζει το διαδίκτυο

14 Απριλίου, 2018 5:49 ΜΜ
More videos

«Η γονική μέριμνα δεν τελειώνει όταν ο ήλιος πέφτει». Αυτά δήλωσε η Μέλανι Ντάρνελ, μια Social influencer και μητέρα 3 μικρών παιδιών.

Η Μέλανι έχει όλο και περισσότερους ακολούθους, μοιράζοντας τις εμπειρίες της για το πώς να είναι μια καλή μαμά και να μένει σε φόρμα την ίδια στιγμή. Πλέον, έχει περισσότερους από 87.000 ακολούθους στο Instagram και τον τελευταίο καιρό ο αριθμός αυξάνεται ραγδαία, λόγω ενός βίντεο που δημοσίευσε και ταυτίζονται με αυτό πολλοί γονείς.

Μετά από 10 μήνες που ξυπνούσε κουρασμένη, η Μέλανι αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα. Τοποθέτησε μια κάμερα στην οροφή πάνω από το κρεβάτι της και κατέγραψε μια από τις βραδιές της. Το βίντεο αποκαλύπτει την πραγματικότητα που βιώνει κάθε γονιός, το γεγονός πως η φροντίδα προς τα παιδιά δεν τελειώνει ποτέ και πως αν το μωρό τον χρειάζεται, δεν έχει άλλη επιλογή από το να σηκωθεί και να το φροντίσει.

Πολλοί άνθρωποι αγάπησαν την ειλικρίνεια του βίντεο και το μήνυμα που περνά η Μέλανι. Η ίδια δηλώνει: «Η ελπίδα μου ήταν ότι οι μαμάδες σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να νιώσουν πιο άνετα γνωρίζοντας πως την ίδια στιγμή στη μέση της νύχτας, κάθε μια από μας φροντίζει τα μωρά της στο σκοτάδι του σπιτιού, όλες μαζί σε αυτή την κοινή εμπειρία της μητρότητας.»

Δείτε παρακάτω την ιστορία και το βίντεο της Μέλανι.

Η Μέλανι Ντάρνελ είναι μια Social influencer και μητέρα 3 μικρών παιδιών, από το Λος Άντζελες.

Instagram

Η Μέλανι έχει όλο και περισσότερους ακολούθους, μοιράζοντας τις εμπειρίες της για το πώς να είναι μια καλή μαμά και να μένει σε φόρμα την ίδια στιγμή.

Instagram

Πλέον, έχει περισσότερους από 87.000 ακολούθους στο Instagram και τον τελευταίο καιρό ο αριθμός αυξάνεται ραγδαία, λόγω ενός βίντεο που δημοσίευσε.

Instagram

Μετά από 10 μήνες που ξυπνούσε κουρασμένη, η Μέλανι αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα.

Instagram

Τοποθέτησε μια κάμερα στην οροφή πάνω από το κρεβάτι της και κατέγραψε μια από τις βραδιές της.

Instagram

Το βίντεο έδειχνε το πώς περνάει η βραδιά της.

Instagram

Το μικρότερο παιδί της είναι 10 μηνών και κοιμάται σπάνια σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Στη μέση της βραδιάς, η δυο ετών κόρη της χρειαζόταν προσοχή λόγω μιας μόλυνσης των αφτιών.

Instagram

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη πως το πρωί ξυπνά κουρασμένη.

Instagram

«Η γονική μέριμνα δεν τελειώνει όταν ο ήλιος πέφτει».

Instagram

Δημοσιεύοντας το βίντεο στο διαδίκτυο, είχε πολλές θετικές αντιδράσεις.

Instagram

Πολλοί άνθρωποι αγάπησαν την ειλικρίνεια του βίντεο και το μήνυμα που περνά η Μέλανι.

Instagram

«Η ελπίδα μου ήταν ότι οι μαμάδες σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να νιώσουν πιο άνετα γνωρίζοντας πως την ίδια στιγμή στη μέση της νύχτας, κάθε μια από μας φροντίζει τα μωρά της στο σκοτάδι του σπιτιού, όλες μαζί σε αυτή την κοινή εμπειρία της μητρότητας.»

Instagram

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Μέλανι που εξηγεί γιατί οι μητέρες ξυπνούν κουρασμένες κάθε πρωί.

[Instagram] [fitmomma.com]