Μητέρα ανάγκασε την 19 μηνών κόρη της να κοιμηθεί με το κεφάλι προς τα κάτω και την σκότωσε

5 Οκτωβρίου, 2018 12:28 ΠΜ
More videos

Ο πατέρας ενός μικρού παιδιού που πέθανε επειδή το έδεσαν και το ανάγκασαν να κοιμηθεί με το κεφάλι προς τα κάτω ανέφερε στο δικαστήριο ότι η μητέρα κατηγόρησε τον φίλο της για τον θάνατο του μωρού.

Η 19 μηνών Έλι Μέι Μίνσουλ-Κόιλ πέθανε επειδή την κρατούσαν σε ένα “τερατώδες κλουβί” που είχαν φτιάξει γύρω από το κρεβάτι της στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε μαζί με την 19χρονη μητέρα της και τον 20χρονο φίλο της.

Η Έλι πέθανε στις 23 Μαρτίου 2017 και λίγο καιρό αργότερα οι δυο γονείς συναντήθηκαν στο σπίτι των γονιών της μητέρας για να εξηγήσει η 19χρονη στον πατέρα του παιδιού τι συνέβη.

Η 19χρονη είπε στον πατέρα του παιδιού της ότι ο 20χρονος φίλος της ευθυνόταν για τον θάνατο της κόρη της, αφού έδεσε με κολλητική ταινία τους αστραγάλους της.

Η μικρή βρέθηκε από τον πατέρα της 19χρονης ο οποίος πήρε τηλέφωνο την κόρη του μετά από πολλά μηνύματα που του είχε αφήσει το περασμένο βράδυ επειδή είχε εκνευριστεί που η μικρή δεν κοιμόταν.

Η 19χρονη μητέρα και ο 20χρονος φίλος της.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η μικρή είχε δεθεί στο στρώμα του κρεβατιού. Η κουβέρτα ήταν δεμένη σφιχτά πάνω από το στήθος της και από πάνω της είχε τοποθετηθεί ένα πάπλωμα.

Οι αστράγαλοί της ήταν δεμένοι μεταξύ τους και η στάση που κοιμόταν έβαζε σε κίνδυνο την αναπνοή της και αυτό προκάλεσε τον θάνατό της.

[dailymail]