Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Μισώ τον εαυτό μου κάθε μέρα»: «Σπάει» τη σιωπή του ο Μπάμπης...

«Μισώ τον εαυτό μου κάθε μέρα»: «Σπάει» τη σιωπή του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή

Σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 28 Μαρτίου αναμένεται να δικαστεί η έφεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ ακόμη και σήμερα απασχολεί την κοινή γνώμη. Τόσο για την έφεση του πιλότου αλλά και για τις δικαστικές διαμάχες σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Πατέρας Καρολάιν: «Η Σουζάνα μίλησε με του παππούδες και μίλησαν με τη Λυδία»
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Μισώ τον εαυτό μου κάθε μέρα»

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για όλα όσα έχουν γραφτεί και λεχθεί για την υπόθεση, ενώ το περιοδικό φέρνει και στην δημοσιότητα την δήλωση του συζυγοκτόνου «Μισώ τον εαυτό μου κάθε μέρα»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο  δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Είστε από τους λίγους ανθρώπους που μιλάτε μαζί του από τη στιγμή της σύλληψής του μέχρι και σήμερα. Τι σας λέει αναμένοντας το Εφετείο;

Έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Μια δίκαιη δίκη ζητά. Δεν λειτουργεί ως νάρκισσος και σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις. Θέλετε να σας πω την πραγματικότητα; Μετά το έγκλημα δεν τον νοιάζει ο εαυτός του, τον νοιάζει μόνο η κόρη του. Η Λυδία είναι και θα είναι το μόνο του μέλημα.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, σε πρόσφατες δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι διακινητής ναρκωτικών και η δολοφονία της κόρης του έγινε εκείνη το είχε ανακαλύψει. Υπήρξε τελικά διακινητής ναρκωτικών;

Σε καμία περίπτωση. Κανένα τέτοιο στοιχείο δεν έχει προκύψει από κανένα στάδιο της ποινικής διαδικασίας, ούτε κατά το στάδιο της διενεργηθείσας ανάκρισης ούτε κατά την ακροαματική διαδικασία ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου και ουδέποτε ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σεβόμαστε απόλυτα τον πόνο αυτού του πατέρα αλλά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε ποτέ σχέση με ναρκωτικά, πόσο μάλλον με διακίνηση και μάλιστα με ελικόπτερο. Επί 11 χρόνια ως κυβερνήτης και εκπαιδευτής ελικοπτέρων είχε μια αψεγάδιαστη πορεία.

Πώς είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σήμερα;

Διαλυμένος. Αυτή είναι η σωστή έκφραση. Τι τον κρατάει; Η κόρη του. Δεν υπάρχει μέρα που να μη μετανιώνει για την πράξη που έκανε. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν αναζητά δικαιολογίες και τα βάζει μόνο με τον εαυτό του.

Τα πιο σημαντικά