Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
διάφοραΜήνυση κατά της Τούνη: Η απάντηση του άνδρα που η ίδια κατονόμασε...

Μήνυση κατά της Τούνη: Η απάντηση του άνδρα που η ίδια κατονόμασε ως υπεύθυνο για τη διαρροή του βίvτεό της

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το όνομα του άνδρα που η Ιωάννα Τούνη υπέδειξε ως υπεύθυνο για τη διαρροή του ακατάλληλου βίvτεο, στο οποίο η ίδια απεικονίζεται να συvευρίσκεται μέσα σε τζιπ.

Το συγκεκριμένο θέμα είχε πάψει εδώ και μήνες να απασχολεί τα Μέσα, η εμπλοκή όμως του ονόματος του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου τόσο με το εν λόγω βίvτεο όσο και με την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, το επανέφερε στο προσκήνιο με την Τούνη να «δίνει» τον Μ.Κ. σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με αυτό.

Ο Μ.Κ., όμως, τώρα περνά στην αντεπίθεση και σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο instagram -ο οποίος παραμένει ιδιωτικός- ξεκαθαρίζει πως και ο ίδιος έχει θιγεί από τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου υλικoύ και ότι έχει υποβάλλει πρώτος έγκληση σε βάρους κάθε υπευθύνου.

«Συνεπώς δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία», έγραψε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως η Τούνη έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων και όχι κατά του ιδίου. 

Τέλος, δηλώνει πως της έχει ήδη κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!

Δείτε όσα έγραψε:

dailymedia com gr 16012022 123756

Τα πιο σημαντικά