Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2025
ΕλλάδαΜήνυση και αγωγή 1.000.000 ευρώ της Παπαγεωργίου κατά της Χριστοπούλου 

Μήνυση και αγωγή 1.000.000 ευρώ της Παπαγεωργίου κατά της Χριστοπούλου 

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του μοντέλου Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της μάνατζερ Έλενας Χριστοπούλου.

papageorgiou xristopoulou agogi

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nassosblog.gr, το μοντέλο κατέθεσε ενωπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, εναντίον της μάνατζερ αγωγή – μαμούθ ζητώντας 1.000.000 ευρώ για ηθική βλάβη αλλά και μήνυση στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της: « Κακουργηματικής υπεξαίρεσης άνω των 120.000 € τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, κακουργηματική πλαστογραφία ενω των 120.000 ευρώ, κακουργηματική παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση με οικονομικό αντικείμενο ενω των 120.000 ευρώ και υπεξαγωγή εγγράφων.

Μάλιστα ζητεί την ποινική δίωξη της Έλενας Χριστόπουλου ως νόμιμης αντιπροσώπου της διαχειρίστριας εταιρείας που είχε αναλάβει να κλείνει δουλειές για λογαριασμό του μοντέλου.

screenshot 2024 08 21 184121 252863 471325 type13262

Σύμφωνα με πληροφορίες στην μήνυση των 30 σελίδων όπως αναφέρεται έχουν βρεθεί 7 συμβάσεις με πλαστές υπογραφές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

« Υπογραφές δεν έχουν τεθεί δια χειρός Ηλιάνας Παπαγεωργίου» – αναφέρει ο δικαστικός γραφολόγος καθηγητής Παύλος Κηπουράς.  Όπως αναφέρεται και στην έκθεση από εταιρεία ορκωτών λογιστών καταγράφεται υπεξαίρεση του ποσού ύψος τουλάχιστον 305.482.68 ευρώ.

Αξίζει να τονιστεί ότι στην αγωγή που έχει καταθέσει το μοντέλο αναφέρει μεταξύ άλλων πως « Η δεύτερη μητέρα μου ήταν ο άνθρωπος που υπέσκαπτε την επαγγελματική μου πρόοδο, την οικονομική σταθερότητα και την προσωπικότητά μου. Μου έσκαβε τον λακκο. Λάβωσε την εικόνα μου στο χώρο των media και ο περίγυρος με αντιμετωπίζε ως άτομο μειωμένης αντίληψης».


Τα πιο σημαντικά