Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜήνυση από τον Ευαγγελάτο και το Live News στον 23χρονο που τον...

Μήνυση από τον Ευαγγελάτο και το Live News στον 23χρονο που τον κατήγγειλε για «χρηματισμό»

Με μήνυση κατά του 23χρονου απαντά ο Νίκος Ευαγγελάτος και το Live News, ο οποίος πλέον υποστηρίζει ότι πήρε χρήματα από την εκπομπή προκειμένου να βγει δημόσια κατά της Κιβωτού του Κόσμου.

  • Μήνυση κατά του 23χρονου που υποστηρίζει ότι η εκπομπή Live News του έδωσε χρήματα για να καταγγείλει την Κιβωτό του Κόσμου, υποβάλλει ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή του.

Ο Ελλάδιος, όπως είναι το όνομα του 23χρονου, άλλαξε τα όσα είχε πει αρχικά μπροστά στην κάμερα του MEGA και με νέο βίντεο που έπαιξε στο ekklisiaonline υποστηρίζει πως οι τότε καταγγελίες του έγιναν, επειδή η εκπομπή του πρόσφερε χρήματα.

  • Το Live News έχει ήδη κινηθεί νομικά, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή διαθέτει πλήθος στοιχείων που αποδεικνύουν την κατάφωρη συκοφαντική δυσφήμιση τόσο από τον 23χρονο, όσο και από το site που φιλοξενεί τη δήλωσή του.

«Καλύτερα να ήμουν φυλακή παρά στην «Κιβωτό». Καλύτερα να ήμουν εκεί». Αυτά υποστήριζε ο Ελλάδιος, ο 23χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», στην πρώτη του εμφάνιση στον Νίκο Ευαγγελάτο, εμφανιζόμενος αυτοβούλως στην εκπομπή για να μιλήσει κατά της δομής. «Εμένα με έχουν χτυπήσει δυο φορές μέσα στην ‘Κιβωτό’. Εγώ λέω καθαρά με ονόματα γιατί δεν κρύβομαι», συνέχισε.

  • Μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ελλάδιος άρχισε να στέλνει μηνύματα στην εκπομπή ζητώντας χρήματα, αρχικά παρακλητικά, σύμφωνα με τον Νίκο Ευαγγελάτο «Έχω μεγάλο πρόβλημα. Τσακώθηκα με αυτόν που έμενα. Δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε σπίτι. Δεν έχω ούτε να φάω. Ζητάω βοήθεια».

Στην συνέχεια όλο και πιο πιεστικά: «Εγώ με τον καινούργιο χρόνο θα βγω σε άλλη εκπομπή και μην το παίρνεις ότι σε απειλώ. Θα με ακούσεις στην άλλη εκπομπή και τα λέμε». Ώσπου έφτασε στο σημείο να διατυπώσει ακόμη και απειλές, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο. «Κι όποιος με ενοχλήσει, έχω μπει και πάλι σε συμμορία. Κι άμα τύχει να συναντηθούμε στον δρόμο… θα τα πούμε».

To βίντεο-καταγγελία:

«Με πλήρωσε εκπομπή για να πω ψέματα για την Κιβωτό του Κόσμου. Αγαπώ τον π. Αντώνιο. ΣΥΓΓΝΩΜΗ»


Τα πιο σημαντικά