Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜηνύματα και φωτογραφίες-φωτιά: Αυτά βρέθηκαν στο τάμπλετ που ξέθαψαν από τον τάφο...

Μηνύματα και φωτογραφίες-φωτιά: Αυτά βρέθηκαν στο τάμπλετ που ξέθαψαν από τον τάφο της μικρής Τζωρτζίνας

Φως στις λεπτομέρειες της υπόθεσης της Πάτρας προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας.

Η εκπομπή «T-Live» της Τατιάνας Στεφανίδου έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τη νοσηλεία του μικρού κοριτσιού. Στο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή, το τρεντ της στη ΜΕΘ, έδειξε πως η καρδιά του μικρού κοριτσιού δεν έχει πρόβλημα.

Η καρδιά της Τζωρτζίνας αποδεικνύεται πως λειτουργούσε κανονικά μετά την προσπάθεια των 55 λεπτών που έκαναν οι γιατροί για να την επαναφέρουν.

Λίγο καιρό αργότερα η μικρή διέφυγε τον κίνδυνο.

Στην φωτογραφία που εξασφάλισε η Γιώτα Κηπουρού, η μικρή είχε δίπλα της το τάμπλετ με το οποίο ετάφη, καθώς συνήθιζε να ακούει μουσική τον καιρό που νοσηλευόταν.

Η Τζωρτζίνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Ιουλίου 2021. Την παραμονή των Χριστουγέννων η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε μήνυμα σε έναν από τους γιατρούς του κοριτσιού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλά Χριστούγεννα να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα.

Στις 27 Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε νέο μήνυμα προκειμένου να της επιτραπεί να δώσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εισήχθε και πάλι στο Ρίο με επεισόδια σπασμών σύμφωνα με όσα υποστήριξε η μητέρα της. Στις 26 Ιανουαρίου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού προκειμένου να διερευνηθούν οι αλλεπάλληλες κρίσεις του παιδιού.

Μία ημέρα μετά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημέρωσε με νέο μήνυμα τους γιατρούς για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του κοριτσιού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαίρετε, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δεν δείχνει κάτι. Μας είπαν πως είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής. Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα.

Τα πιο σημαντικά