Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαMίνως Θεοχάρης: «Χρεıαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέı φıλί σε ταıνίες και σεıρές»

Mίνως Θεοχάρης: «Χρεıαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέı φıλί σε ταıνίες και σεıρές»

Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναΐδα Νέγκα και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στα γκέι φιλιά τα οποία βλέπουμε όλο και πιο συχνά στην τηλεόραση λέγοντας ότι συμφωνεί με την ορατότητα που προέρχεται μέσω αυτών ασχέτως αν καμια φορά μπορεί να διαφωνεί με την αισθητική τους.

“Γι’ αυτά που ακούμε, παλεύουμε, ο καθένας από την πλευρά του, για να μην τα ακούμε. Έχει γίνει βελτίωση, δεν έχει γίνει όμως αυτή που θα έπρεπε για να είμαστε όλοι ήρεμοι και να μην κατεβαίνουμε στους δρόμους. Δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο να λέμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δεν έχουμε φτάσει πουθενά.” είπε ο ηθοποιός για το πως μεταβολίζει η σύγχρονη κοινωνία την ομοφυλοφιλία.

Δείτε το βίντεο“Δε μπορώ να πω ότι γίνεται εσκεμμένα, να βλέπουμε γκέι φιλιά στην τηλεόραση, υπάρχει λόγος. Χρειαζόμαστε ορατότητα. Με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται, καλώς κάνει και γίνεται. Εγώ διαφωνώ αισθητικά με πράγματα, όχι που μπήκε ένα γκέι φιλί αλλά το πώς, δηλαδή αν έχει μπει επιτηδευμένα.” εξήγησε για τα γκέι φιλιά που βλέπουμε όλο και πιο συχνά στην τηλεόραση.

Τα πιο σημαντικά