Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
επικαιρότηταΤο μήνυμα αγάπης ενός Έλληνας αστυνομικού για τα προσφυγόπουλα.

Το μήνυμα αγάπης ενός Έλληνας αστυνομικού για τα προσφυγόπουλα.

Το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας που κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Δείτε τι έγραψε αστυνομικός για την πρώτη μέρα σχολείου των προσφυγόπουλων.

Ο Φωτεινός Παβλαγιάς δεν είναι άσχετος με το θέμα των προσφυγόπουλων. Τα έχει ζήσει από την αρχή της τραγωδίας τους στην Ελλάδα. Από την πλατεία Βικτωρίας με τη βροχή και το κρύο και τον Ελαιώνα, μέχρι το λιμάνι του Πειραιά και τα ακριτικά νησιά μας που κατέφθαναν εξαθλιωμένα.

Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και περιγράφει την πρώτη μέρα στο σχολείο για τα προσφυγόπουλα:

«Έζησα με τα προσφυγάκια- μεταναστάκια στη Πλ. Βικτωρίας, στον Ελαιώνα, στη Νάξο, στην Αμοργό, στη Σάμο, στο Αγαθονήσι, στη Χίο, στον Κατσικά Ιωαννίνων, στο λιμάνι του Πειραιά και επιβεβαιώνω πως υπάρχει θέμα μετάδοσης. Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς! Να μη ξεχνάμε τα ελληνάκια, ειδικά αυτά που ζουν σε αποκλεισμένα χωριά και νησιά. Όμως, να μη ξεχνάμε και τα προσφυγάκια- μεταναστάκια και να έχουν από σήμερα μια καλή σχολική χρονιά! Αξίζει να συναναστρεφόμαστε με τα παιδιά, με όλα τα παιδιά!»

Τα πιο σημαντικά