Μίνα Ορφανού για Σεφερλή: «Με ενοχλεί να ντύνεται γυναίκα, να γίνεται καρικατούρα και να με προσβάλλει»

16 Απριλίου, 20222:56 ΜΜ

Η ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων, το νέο κωμικό πρότζεκτ του συναδέλφου της, «Super Mammy»

Συνέντευξη παραχώρησε η Μίνα Ορφανού κι αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στην επίθεση που είχε δεχτεί μία διεμφυλική φίλη της στο παρελθόν.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» κι αρχικά, εξήγησε τον λόγο που πλέον, δεν θέλει να ασχολείται με την υποκριτική.

«Άφησα την υποκριτική, γιατί δεν ήθελα να πληρώνομαι πλέον, με ποσοστά. Ο χώρος επίσης, δεν είναι καθαρός κι έχω δει πολλά, που δεν μου άρεσαν», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, μετά το νέο του τηλεοπτικό πρότζεκτ, «Super Mammy», η Μίνα Ορφανού δήλωσε: «Με ενοχλεί όταν ένας ηθοποιός ντύνεται γυναίκα για ένα ρόλο, γίνεται καρικατούρα και με προσβάλλει».

Η συζήτηση στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στην επίθεση που είχε δεχτεί μία διεμφυλική φίλη της.

«Μία φίλη μου, διεμφυλική, δέχτηκε επίθεση από μαθητές σχολείου. Τη χτύπησαν, την έπιασαν από τον λαιμό, την έφτυσαν και μάλιστα, ήταν ο διευθυντής αυτός που τους είπε να το κάνουν. Καλέσαμε την αστυνομία, ήρθε κι έβαλε χειροπέδες στη φίλη μου. Στο παρελθόν, ένας ηθοποιός δεν δέχτηκε να παίξει μαζί μου, λέγοντας “δεν παίζω με τοιούτους”. Αν είχα μούσια και με έλεγαν Χρήστο δεν θα είχαν πρόβλημα», δήλωσε απογοητευμένη.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ανέφερε πως θα ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστεί μαζί του.

«Θα ήθελα να με σκηνοθετήσει. Είδα έναν άνθρωπο, άψογο απέναντί μου», είπε αρχικά, και συμπλήρωσε για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις. Αυτά γινόντουσαν πάντα. Πολλά αγόρια κάτω των 16 μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε “γνώρισέ μας σε αυτούς και θα κάνουμε τα πάντα”», ανέφερε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News