Μίνα Γκάγκα προς Τσιτσιπά: «Στο «Σωτηρία» νοσηλεύουμε νεαρά άτομα έως 29 ετών»

19 Αυγούστου, 20215:42 ΜΜ
More videos

Απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά και στα όσα είπε αναφορικά με τα εμβόλια, δίνει η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο «Σωτηρία», καλώντας τον Έλληνα αθλητή «να είσαι γερός και να συνεχίζεις να παίζει τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους».

«Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών» σημειώνει η κ. Γκάγκα διευκρινίζοντας μάλιστα ότι «είχαν βαρειά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ».

Και συνεχίζει γράφοντας ότι αυτό έγινε «Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!» ενώ φέρνει ως παράδειγμα και την κατάσταση στις ΗΠΑ. «Οι ΗΠΑ» γράφει «μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή» και θέτει το ερώτημα: «Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;»

Καταλήγει δε σημειώνοντας, «Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους» δίνοντας ουσιαστικά το μήνυμα προς τον νεαρό αθλητή να ασχολείται με αυτό που γνωρίζει και όχι με θέματα που άπτονται εξειδικευμένου επιστημονικού πεδίου στέλνοντας λάθος μηνύματα.

Η ανάρτηση της Μίνας Γκάγκα:

Απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαρειά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!

Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;

Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News