Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Μην τρελαθούμε πια»: Έξαλλος ο Καλλιάνος με όσα δήλωσε η Παπαρίζου για...

«Μην τρελαθούμε πια»: Έξαλλος ο Καλλιάνος με όσα δήλωσε η Παπαρίζου για τα άφυλα παιδιά – Η δημόσια ανάρτησή του

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια δήλωση της Έλενας Παπαρίζου τις τελεταυταίες ώρες. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε σε συνέντευξή της ότι όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα και προκάλεσε σούσουρο. Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν και ο Γιάννης Καλλιάνος.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου είπε:

Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα»

Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήδη ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Να ξεκινήσουμε από αυτό το πράγμα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες;»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μέσω ανάρτησής του στο facebook χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη τοποθέτηση «τουλάχιστον ατυχή».

Γιάννης Καλλιάνος για δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου

«Άφυλο παιδί δεν υπάρχει, δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει ποτέ. Άλλο το φύλο ενός παιδιού λοιπόν και άλλο οι σεξουαλικές του προτιμήσεις μόλις μεγαλώσει και καταλάβει τον εαυτό του.

Μην τρελαθούμε πια σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε», είπε ο βουλευτής και μετεωρολόγος.

Όλη η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Με απόλυτο σεβασμό προς την κ. Παπαρίζου, την οποία εκτιμώ αλλά και παρακολουθώ ως καλλιτέχνιδα, η δήλωση της ότι “Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα” είναι τουλάχιστον ατυχής διότι δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όταν περίπου στον 4° μήνα κυήσεως οι γονείς επισκέπτονται τον ιατρό τους, τους λέει με χαρά ότι το παιδί τους είναι κοριτσάκι ή αγοράκι. Στη συνέχεια, όταν μετά τη γέννηση ενός παιδιού οι γονείς πηγαίνουν στο ληξιαρχείο, εκεί σημειώνεται: Άρρεν ή θήλυ.

Άφυλο παιδί δεν υπάρχει, δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει ποτέ. Άλλο το φύλο ενός παιδιού λοιπόν και άλλο οι σεξουαλικές του προτιμήσεις μόλις μεγαλώσει και καταλάβει τον εαυτό του.

Μην τρελαθούμε πια σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε».

Τέλος, σημειώνεται ότι η επίμαχη δήλωση έγινε από την τραγουδίστρια στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6.

Τα πιο σημαντικά