Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Μην το κάνουμε τόσο φτηνό» - Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με την...

«Μην το κάνουμε τόσο φτηνό» – Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με την πρώτη κοινή εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη

Μέσα από τη σημερινή (27/11) εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει την πρώτη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και συγκεκριμένα την παρεξήγηση που έγινε όταν ο Αντώνης Λιάρος είπε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη

«Ήταν λίγο άκομψο θα μου επιτρέψετε να πω. Είναι ξεκάθαρο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης διδάσκει στη σχολή του Λάκη Λαζόπουλου, δε μπορεί να μην ήξερε λοιπόν ο κ. Λιάρος. Από τη στιγμή που είναι εκ των δασκάλων, πώς μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε “τη Δέσποινα είχαμε καλέσει και έφερε και τον Βασίλη μαζί να γίνει gossip”.

Ρε παιδιά μην το κάνουμε το πράγμα πια τόσο φτηνό και χαμηλό. Τους εκτιμούμε και τους δύο βεβαίως – φίλη μας η Δέσποινα Βανδή – αλλά ο Βασίλης καλείται στα εγκαίνια ως δάσκαλος. Ευτυχής η σύμπτωση και η χαρά που οι άνθρωποι είναι μαζί αυτή την εποχή και έτυχε να πάνε μαζί. Θα μπορούσαν να μην έχουν πάει μαζί ή να πάνε με διαφορά μίας ώρας… Το φτηνύναμε λίγο!», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά