Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Μην ψάχνετε το βίντεο, είναι ανήθικο», λέει η πρώην σύντροφός του

«Μην ψάχνετε το βίντεο, είναι ανήθικο», λέει η πρώην σύντροφός του

Μήνυμα προς τις κοπέλες που έχουν βιντεοσκοπηθεί από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, στέλνει η πρώην σύντροφός του, που παράλληλα καταγγέλλει όλους όσοι αναζητούν ή αναδημοσιεύουν καρέ από τα επίμαχα βίντεο.

Σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η καταγγέλλουσα δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα ενώ φοβάται μήπως διαρρεύσουν ξανά τα βίντεο, τώρα μάλιστα που γνωρίζουν ποια είναι.

«Βλέπω ότι κάποια site δημοσιεύουν στιγμιότυπα από βίντεο και φωτογραφίες του Στάθη. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι δημοσιογραφία οπότε δεν έχω να πω κάτι περαιτέρω. Πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν τα βίντεο γιατί είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μια παράνομη πράξη, αναζητώντας και παρακολουθώντας παράνομο υλικό.

Αισθάνομαι απαίσια και ένας λόγος που δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα είναι αυτός. Φοβάμαι μην διαρρεύσουν ξανά βίντεο και μάλιστα αυτή τη φορά γνωρίζοντας ότι είμαι εγώ που έχω κάνει την καταγγελία. Σε όσα έχουν δημοσιεύσει αυτοί που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, δηλώνω ότι δεν είμαι εγώ και από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία από προφίλ του Στάθη. Δεν έβαζε ποτέ ολόκληρα πρόσωπα, πάντα τα έκοβε κάπως.

Απλά είδα ότι και στην αναζήτηση στο Google το “Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ βίντεο” είναι πάνω πάνω. Οπότε είναι τραγικό ότι κάποιοι το ψάχνουν» αναφέρει η πρώην σύντροφος του μουσικού παραγωγού.

«Σωστή η αγωγή των Ράδιο Αρβύλα – Όποια έχε βιντεσκοπηθεί με τον Στάθη να επικοινωνήσει μαζί μου»

Σε μια δεύτερη δήλωσή της σημείωσε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα κορίτσια που έχουν βρεθεί στη θέση μου. Όποια κοπέλα έχει βιντεοσκοπηθεί με τον Στάθη και φοβάται ότι έχει διαρρεύσει και δικό της υλικό, να επικοινωνήσει μαζί μου καθώς έχω στοιχεία και για τα άλλα βίντεό του. Επικοινώνησα με δυο κοπέλες που τη μία την αναγνώρισα, μένει στο εξωτερικό, έχει φτιάξει τη ζωή της και δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση. Και με μια άλλη που είμαι σίγουρη ότι είναι εκείνη σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει αλλά δεν το παραδέχτηκε.

Φαντάζομαι είναι και σοκαριστικό να σε παίρνει τηλέφωνο κάποια άγνωστη και να σου λέει όλα αυτά. Τώρα όμως που τα είδε, ας πάρει την απόφαση να μιλήσει», αναφέρει μεταξύ άλλων».

«Είδα χθες ότι στο δελτίο βγάλατε πως σε πρώτη φάση με υπομνήματα που είχε καταθέσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι όλο αυτό είναι μία παρεξήγηση μεταξύ μας. Αυτό έγινε το 2020. Τώρα αναίρεσε δηλαδή, μετά τη δημοσιότητα που πήρε και το παραδέχτηκε. Ζήτησε συγγνώμη με μία ανακοίνωση. Μάλιστα και ο ίδιος όταν τον είχα ρωτήσει τι είχε δηλώσει στο υπόμνημά του είχε πει ότι δεν ξέρει καθόλου. Δηλαδή δεν μου είχε πει ότι τα είχε αρνηθεί. Δεν έχει λογική η στάση του. Μου έλεγε ανακρίβειες και όταν του ζήτησα τον λόγο λέγοντάς του “γιατί δεν μου είπες ότι αρνήθηκες τις κατηγορίες;” πάλι εκείνος προσπαθούσε να με παραπλανήσει λέγοντάς μου ότι “δεν ήξερα τα είχε αναλάβει ο δικηγόρος”.

Νομίζω γενικά όλη η στάση του ήταν για να κερδίσει χρόνο. Τώρα οι Ράδιο Αρβύλα του κάνουν αγωγή και το θεωρώ σωστό», κατέληξε η καταγγέλλουσα.

Τα πιο σημαντικά